Betöltés...

LED zseblámpa,Teljesítmény 100W,Vízálló,Töltő funkció - Arany

Ár: 10.353 Ft

LED zseblámpa, Welora®, Teljesítmény 100 W, Vízálló, Töltő funkció, Tápegység 230 V, 6 világítási modul, Újratölthető elem, Szíj 95 cm mellékelve, Méretek 19 x 15 x 11.7 cm, Arany

A 100 W-os Welora® LED zseblámpa megbízható és sokoldalú világítóberendezés, amely sokféle tevékenységre alkalmas. Lenyűgöző funkcióival és stílusos kialakításával ez a zseblámpa nagyszerű választás a világítási igények kielégítésére, legyen szó utazásról és kalandokról a világ körül, vagy javításról.
Elképesztő erő
100 wattos teljesítményével ez a LED-es zseblámpa erőteljes és egyenletes fényáramot biztosít, amely tökéletes a sötét területek megvilágításához, különösen szabadtéri tevékenységekhez, például kempingezéshez, túrázáshoz vagy éjszakai horgászathoz.
Extrém tartósság
A zord körülményeknek ellenálló Welora zseblámpája® vízálló. Ez azt jelenti, hogy a zseblámpát bármilyen időjárási körülmények között használhatja anélkül, hogy félne a víztől vagy a nedvességtől.
Töltési funkció
A mobileszközök töltőjeként való működésével ez a zseblámpa vészhelyzetben hordozható áramforrás is. Így rossz helyzetekben vagy útközben is töltheti telefonját vagy más eszközeit .
A tápfeszültség klasszikus 230 V, ami gyors és egyszerű töltést tesz lehetővé. Mindig használatra készen tarthatja.
Sokoldalú világítás
A 6 világítási modullal ez a zseblámpa különféle lehetőségeket kínál a fény használatához. Különböző fényerőszintek és világítási módok közül választhat az Ön igényeinek megfelelően.
Akkumulátor
Az újratölthető akkumulátorral felszerelt zseblámpa gazdaságos és környezetbarát. Nem kell folyamatosan új akkumulátorokat vásárolnia és értékes erőforrásokat megtakarítania.
Szíj mellékelve
Az ergonomikus fogantyú kezelőgombokkal, amelyeken keresztül könnyen testreszabható, a markolat segítségével váltakozhat a mellékelt 95 cm-es heveder segítségével. Könnyedénhordozhatja a zseblámpát a vállán, vagy felakaszthatja különböző helyekre, hogy szabadon tartsa a kezét.
Stílusos kialakítás
Kompakt, 19 x 15 x 11,7 cm-es méreteivel és arany felületével ez a zseblámpa funkcionális és esztétikailag vonzó. Hasznos és élvezetes darab lesz az utazási felszerelésben.
A 100 W-os Welora® LED zseblámpa ideális társ a szabadtéri kalandok megvilágításához vagy vészhelyzetek kezeléséhez. Ez a tartós, erőteljes és sokoldalú zseblámpa megbízható és kényelmes világítást biztosít, helytől és időtől függetlenül.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Lámpa
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 31 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "LED zseblámpa,Teljesítmény 100W,Vízálló,Töltő funkció - Arany" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: