Betöltés...

LED-es zseblámpa, Welora®, repüléstechnikai alumínium, por-, víz- és ütésállóság, több mint 100 000 óra élettartam, 1000 méter feletti hatótáv, 3 világítási modul, 2 x 26650 akkumulátorral va

Ár: 9.825 Ft

LED zseblámpa, Welora®, Repüléstechnikai alumínium, Por-, víz- és ütésállóság, Élettartam több mint 100 000 óra, Hatótávolság több mint 1000 m, 3 világítási modul, Akkumulátor tápegység 2 x 26650 vagy USB töltés, Méretek 23 x 5 cm, Fekete
Ha erős megvilágításról és kivételes tartósságról van szó, a Welora® LED zseblámpa tökéletes választás. Repüléstechnikai alumínium szerkezetével és lenyűgöző műszaki jellemzőivel ez a zseblámpa készen áll minden kihívásra, tökéletes kiegészítő minden modern ember számára.
Alumínium aEronautikus
A repüléstechnikai alumínium ház tartóssá és tartóssá teszi a zseblámpát. Megbirkózik a kopással, a nehéz időjárási viszonyokkal és a kemény környezeti feltételekkel. Ezenkívül a zseblámpa ergonomikus, tapadásmentes rendszerrel rendelkezik, amely megakadályozza, hogy nedves, izzadt vagy piszkos tenyérrel érintkezve elcsússzon.
Ellenállás p raf, a pa és s ellenOcuri
A por-, víz- és ütésállósági tanúsítványokkal ez a zseblámpa bármilyen körülmények között használható, beleértve a mostoha környezeteket is. Így nem kell aggódnia, hogy megsérül, ha nem használható és nem védhető megfelelően.
CREE XHP160 dióda megvilágítás
A zseblámpa CREE XHP160 diódákat használ a kivételes megvilágítás érdekében. Ezek a diódák hatékonyságukról és minőségükről ismertek, fényes és tiszta fényt biztosítanak.
Ezenkívül a LED-diódák élettartama meghaladja a 100 000 órát, ami azt jelenti, hogy hosszú ideig megbízható zseblámpa áll rendelkezésére, amely tökéletes kempingezéshez, javításhoz és egyebekhez.
A p cselekvési sugár 1000 metri
Lenyűgöző, több mint 1000 méteres hatótávolságával ez a zseblámpa távolról is láthatóságot biztosít, és segít biztonságosan felfedezni vagy mozogni még akkor is, ha teljesen sötét van.
3 module de iFelvilágosult
A 3 különböző világítási modullal kiválaszthatja a megfelelő fényszintet minden helyzetben, az energiatakarékos gyenge fényviszonyoktól a legfényesebb fényig, beleértve a vészvilágítást is, ez a zseblámpa minden igényt kielégít.
Integrált Li-Ion akkumulátor és b Atherians
A zseblámpa beépített Li-Ion akkumulátorral rendelkezik az áramellátáshoz, és USB-kábellel rendelkezik, így a töltés és a használat mindig lehetséges. Alternatív megoldásként dönthet úgy is, hogy 2 x 26650 akkumulátoron keresztül használja, hogy mindig legyen áramforrása, különösen utazás közben, és nincs töltőforrása.
Méretek Megbízható
A kompakt, 23 x 5 cm-es méretekkel rendelkező zseblámpa könnyen hordozható és tárolható munkaeszközben vagy táskában. Bárhová és bármikor magával viheti anélkül, hogy megjelenése problémát jelentene.
A Welora® LED zseblámpa egy erőteljes és tartós eszköz, amely ideális különböző helyzetekben való használatra, a feltárástól a vészhelyzeti beavatkozásokig vagy a szabadtéri munkákig. A vízzel, porral és ütéssel szembeni ellenállása alkalmassá teszi a zord környezethez és a különböző időjárási viszonyokhoz. A több világítási modul közötti választás lehetőségével az igényeinek megfelelően szabályozhatja a fényt. A beépített akkumulátorral vagy 2 akkumulátorral történő kettős töltés pedig minden helyzetben megbízható kiegészítővé teszi .

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Lámpa
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 26 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "LED-es zseblámpa, Welora®, repüléstechnikai alumínium, por-, víz- és ütésállóság, több mint 100 000 óra élettartam, 1000 méter feletti hatótáv, 3 világítási modul, 2 x 26650 akkumulátorral va" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: