Betöltés...

Fenix E05R fekete LED zseblámpa

Ár: 18.940 Ft

A Fenix E05R egy nagyszerű zseblámpa, amelyet minden nap magadnál tarthatsz. Kevesebb mint 3″ hosszú és kevesebb mint 1″ kerek, ez a zseblámpa mindössze 24g súlyú, így könnyű választás a kulcsok, zseb vagy pénztárca számára. Négy fényerőfokozat érhető el az oldalsó kapcsoló megnyomásával, és ha extra teljesítményre van szüksége, tartsa lenyomva a kapcsolót, hogy gyorsan, nagyon fényes, 400 lumenes fényerővel lássa el. A beépített akkumulátor gyorsan feltölthető a fej lecsavarásával, így láthatóvá válik a micro-USB töltőport. A minden helyzetre tervezett Fenix E05R kulcstartó zseblámpa strapabíró, így ütésálló, por- és vízálló. Bízzon ebben a mini zseblámpában a mindennapok során.

Jellemzők:
Luminus SST20 hideg fehér LED, 50 000 óra élettartammalBeépített 320mAh Li-polimer akkumulátorRejtett micro USB töltőportFém kapcsoló a be/ki kapcsoláshoz és a kimenet kiválasztásáhozNagy hatékonyságú lencse teljes fényvisszaverő bevonattalTartós A6061-T6 alumíniumból készültPrémium HAIII típusú kemény eloxált, kopásálló kivitelMűszaki adatok:
Maximális fényerő: 400Maximális sugárzási távolság: 64 méterMaximális üzemidő: 30 óraVilágítási módok: 4 fényerőfokozat, beleértve a Burst módotLuminus SST20 hideg fehér LEDHossz: 68mm Fej: 15.3mm Test: 15mmAkkumulátor: Beépített újratölthető 320mAh Li-polimer akkumulátorTartalmazza: Micro USB töltőkábel, kulcstartó, tartalék O-gyűrű

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Lámpa
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 21 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Fenix E05R fekete LED zseblámpa" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: