Betöltés...

2 bárszékből álló készlet, Quasar & Co.®, kárpitozott, 50 x 40 x 93 cm, fém/bársony/szivacs, fekete

Ár: 35.332 Ft


Anyaga: Székeink fémből készülnek, hosszú távú korrózióállósággal, szivacstöltettel és bársony kárpitozással.
Kialakítás: a háttámla kényelmesen illeszkedik a hát ívéhez, megfelel az ergonómiának, jó formájú és minőségű, finom kerek polírozással, jó ülésérzettel, nagyon stabil és erős
Használat: A bárszékek gitárszékként, kempingszékként, bankett-székként, konyhai székként, bárszékként használhatók, beltéri kollégiumok, apartmanok, irodák és szabadtéri kempingpiknikek számára. Szükség szerint bárszék helyezhető el a konyhában, étkezőben, társalgóban, erkélyen stb.
Ülésméret: teljes magasság 95 cm, ülésmagasság 70 cm, szélesség 49 cm, mélység 40 cm.

A bárszékekkel felfrissítheti nappalija, konyhája vagy nappalija megjelenését. A székek praktikusak és divatosak, bárhol elhelyezheti őket. Kiváló kiegészítők lehetnek egy modern lakásban. Alkalmasak vendéglátóhelyekre, irodákra, szépségszalonokra és háztartási használatra. A konyhában vagy a nappaliban található bárszékek tökéletesek azokra a pillanatokra, amikor este össze akarja gyűjteni az egész családot, vagy amikor egy üveg jó bort szeretne élvezni barátaival. A bárszék egy sokoldalú bútordarab, amely bármilyen típusú szobát pihentető, modern és kozmopolita társasági hellyé alakít, legyen az saját otthona, kocsma vagy étterem.
Ez a fém rúdszék modern és klasszikus kialakítású. Ez a stílus ötvözi a kortárs és a klasszikus fotózást, tömör és nyugodt érzést ad a személynek, alkalmas kereskedelmi és lakossági használatra. A bárszék erős és tartós. Hosszú távú használatra készült, és beltéren vagy kültéren egyaránt használható. A futófelület megerősítésként és praktikus támaszként is szolgál, hogy segítsen ellazítani a lábát. Az ergonomikus kialakítású háttámlával ez a bárszék rengeteg támogatást és kiváló ülési kényelmet kínál.
Ez a háttámlával ellátott bárszék egyszerű és sokoldalú, alkalmas kocsmák, pultok, ház, konyha, reggelizőpult, partik, teraszok számára.
Szín: Fekete
Anyag: Fém/Textil
Márka: Quasar &; Co.
A termék méretei: 95 x 49 x 40 cm (magasság x szélesség x mélység)
Súly/ülés: 5 kg
Ülés méretei: 34 cm (d)
Ülésmagasság a talajtól: 70 cm
Maximális terhelhetőség: 120 kg

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Szék
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 39 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "2 bárszékből álló készlet, Quasar & Co.®, kárpitozott, 50 x 40 x 93 cm, fém/bársony/szivacs, fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: