Betöltés...

BipiLine Összecsukható Kerti Asztal Szett - Kültéri Asztal, hordozható sörpad + 2Pad - 180x72x72cm - Törtfehér

Ár: 49.990 Ft

Ez a nagyméretű összecsukható asztal két paddal egy modern és praktikus megoldás grillezéshez, piknikekhez, partikhoz, kézműves foglalkozásokhoz, kempingezéshez, rendezvényekhez, stb... Tulajdonképpen egy összecsukható étkezőgarnitúra, vagy továbbgondolt kempingasztal padokkal.

Ez a nagyméretű összecsukható asztal két paddal egy modern és praktikus megoldás grillezéshez, piknikekhez, partikhoz, kézműves foglalkozásokhoz, kempingezéshez, rendezvényekhez, stb... Tulajdonképpen egy összecsukható étkezőgarnitúra, vagy továbbgondolt kempingasztal padokkal. Szerszámok használata nélkül pár mozdulattal összeállítható, majd használat után összecsukva helytakarékosan tárolható illetve szállítható. A 180 cm hosszú asztal bőséges helyet kínál hat személy részére. A szinterezett acélváz rendkívül stabil és tartós. Az HDPE műanyag asztallap és ülőlapok ellenállnak az időjárás károsító hatásainak, és könnyen tisztíthatók. A hagyományos sörpad garnitúráknál sokkal praktikusabb és tartósabb kerti asztal és pad szett. Összecsukva 50% -al kisebb helyet foglal, mert a lábaikat nemcsak felhajtjuk, hanem az asztallapot és az ülőlapokat félbe (össze) is tudjuk hajtani. A súlya is kevesebb, mert egy speciális gyártástechnológiának köszönhetően az asztallap és az ülőlapok üregesek. Ajánljuk családi programokhoz, rendezvényszervezőknek, piaci árusoknak, stb... Adatok: - Személyek: 3 fő felnőtt / pad ( 6 fő / szett kényelmesen) - Pad terhelhetősége: 240kg / pad - Asztal terhelhetőség: 70kg

Tovább
Tulajdonságok
Bútor besorolasa: Kerti
Termék: Szék
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 47 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "BipiLine Összecsukható Kerti Asztal Szett - Kültéri Asztal, hordozható sörpad + 2Pad - 180x72x72cm - Törtfehér" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: