Betöltés...

LED Kijelzős Asztali Lámpa és Vezeték Nélküli Töltőállomás Telefonokhoz, Okos Órákhoz, Óra, Naptár, Hőmérő

Ár: 14.890 Ft

A modern LED asztali lámpa beépített vezeték nélküli induktív töltővel a BLOW legújabb Qi technológiájával lehetővé teszi, hogy megszabaduljon a felesleges vezetékektől. A három fokozatú lámpa és a töltő kombinációja tökéletes megoldás, amely megkönnyíti az otthoni vagy munkahelyi életet.

A LEGFONTOSABB INFORMÁCIÓK

Beépített induktív töltő
Beépített USB port
10 W töltési teljesítmény - gyors töltési képesség
3 lámpa üzemmód
Érintőkapcsoló
Könnyen leolvasható kijelző órával, ébresztővel, dátummal és hőmérővel!!!
Kellemes és biztonságos fény a szemnek - SZEMVÉDELEM
Könnyű és hordozható kialakítás
Elegáns és modern megjelenés
Teljesen állítható hattyúnyak kar

QI TECHNOLÓGIA
A Qi az egyik legmodernebb vezeték nélküli energiaátviteli módszer induktív töltés segítségével. Ezzel a technológiával felszerelt okostelefonokhoz készült. A rendszer alapja a két tekercs közötti elektromágneses indukció jelensége. A töltőben egy oszcilláló mágneses teret generáló tekercset tartalmazó teljesítményadó, az okostelefonban pedig egy váltóáramot indukáló mágneses tér található.

Az induktív töltési módszer egy modern megoldás a telefonunk gyors energia-utánpótlására. Csak csatlakoztassa a töltőt az áramforráshoz a készletben található tápkábellel, majd helyezze a telefont a töltőpanelre – mostantól élvezheti a gyorstöltést.

A FELHASZNÁLÓHOZ IGAZHATÓ
A modern LED lámpa olyan kényelmi szolgáltatásokkal van felszerelve, mint például három világítási mód! Ennek köszönhetően tudjuk kiválasztani az igényeinknek megfelelő lámpát. A világítási módokat a lámpa aljában található kényelmes érintőpanel segítségével változtatjuk.

FUNKCIÓK
Az intelligens lámpa LED-kijelzővel rendelkezik, amely megjeleníti az időt, a dátumot, a hőmérsékletet és a beállított riasztást. A modern és praktikus lámpa a beépített induktív töltőnek köszönhetően anélkül tölti telefonunkat, hogy felesleges kábeleket keresnénk. 3 világítási móddal és akár 5 fényerőszinttel rendelkezik. A konstrukció teljesen mozgatható (libanyak), melynek köszönhetően a lámpát és a fény beesési szögét saját igényünk szerint tudjuk beállítani.

BÁRMILYEN SZÖGBEN BEÁLLÍTÁS
A rendkívül kényelmes és praktikus, rugalmas kar lehetővé teszi, hogy a lámpát gyakorlatilag bármilyen szögbe állítsa. Ez a megoldás biztosítja a LED-es világítási szög megfelelő elhelyezését, amely közvetlenül befolyásolja látásunk kényelmét és egészségét.

LEÍRÁS:

Anyaga: ABS
Mérete: 163x87x220mm
Nyalábszög: 120°
Mozgatható kar
Bemeneti feszültség: DC 5V 3000mAh
Teljesítmény: 5-6W
Fényáram: 250 lm
Töltési teljesítmény: 10W
3 világítási mód állítható intenzitással
LED-ek: 20 db
Ellenállási osztály: IP20
Színhőmérséklet: Hideg: 6500-7000K Meleg: 3000-3200K
Érintőgombok
LCD kijelzö
Kábel hossza: 150 cm
Méretek: 175mm x 115mm x 350mm

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Lámpa
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 38 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "LED Kijelzős Asztali Lámpa és Vezeték Nélküli Töltőállomás Telefonokhoz, Okos Órákhoz, Óra, Naptár, Hőmérő" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: