Betöltés...

Megoldások egyszerűen !

Ár: 0 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Biztos sokat hallotta már, hogy takarékoskodjon, rakjon félre a fizetéséből, és így megoldhatja a nagyobb anyagi jellegű kiadásait, mint pl. nyugdíj, lakás megoldás, autó, gyereknevelés, utazás, stb.
De miből?????
A legtöbb ember jó estben annyi pénzt keres, amelyből épphogy meg tud élni valahogy. Ismer olyan embereket, akik már több évtizedet ledolgoztak modern kori rabszolgaként, és az esetleges létszükségleten felül semmit nem tudtak megteremteni maguknak, és pl. kisnyugdíjasként tengődnek? Ez nem lehet az Ön jövője, és a gyermekeinek sem akarhat ilyen borzalmas életet. Drága gyermekem! Ennyibe kerül a gyereknevelés Magyarországon
Egy vagyonba kerül a gyermek eljuttatása a felnőttkor és a felsőoktatás kapujába.
Sokba kerül egy gyermek felnevelése, de konkrétan mennyibe? A HVG e heti száma részletesen bemutatja, hogy a szülők mire mennyit költenek, míg a gyermek (és a testvérei) a pelenkás korból eljutnak a felnőttkor küszöbére.
Ha a gyerekneveléssel töltött időt és "szolgáltatásokat" is beleszámoljuk, akkor brutális összegek jönnek ki: egy testvérpár könnyen belekerülhet akár 40-40 millió forintba is. Az egyke gyerekre 18 éves koráig akár 70 millió forintot is áldozhatnak a családok, a háromgyermekeseknél viszont 38 millió forint körül lehet egy-egy gyerek felnevelésének költsége.
És ez csak a gyermekneveléshez szükséges pénz, hol van a normális családi ház berendezve, autó, a megélhetés, és ezek még csak a szükségletek, hol vannak még az álmok?????
Mennyi pénzt is keres? Mennyit tud megtakarítani?
Keressen bizalommal kérdéseivel, több programot is kidolgoztunk, hogy sokkal egyszerűbben is elérhesse mindazt, amit szeretne! Garantálom, hogy kizárólag több pénze lehet, MLM eladások befizetések, befektetések, kötelezettségek nélkül!

Jelentkezzen önéletrajzzal és motivációs levéllel Vásárlási Tanácsadónak, és ismerje meg a részleteket, amellyel Magyarország legmagasabb jövedelem kategóriájába kerülhet!
rozsabusiness@gmail.com

Ha valaki netán meg is tudna takarítani havonta 40-50 ezer forintot céljai érdekében, abból sem lesz megoldva semmi sem, mert mire 10-20 év múlva össze gyűlne annyi, amelyből meg kellene venni pl. egy lakást, addigra már sokkal többet kell érte fizetni, és biztos, hogy nem lesz elég a magtakarítás. És akkor hol van még a sok egyéb kiadás!
Sokan próbálnak hitelt felvenni, amellyel megint több probléma van. Nagyon nehezen teljesíthető feltételeket szabnak a bankok, hitelintézetek, amelyeknek a nagy többség nem felel meg. Ha valakinek sikerül egy nagy összegű hitellel megoldania pl. egy lakáskérdést, akkor ott lebeg a pallos a feje felett 10-20 évig és óriási stressznek teszi ki magát és családját, félnie kell, hogy ne legyen munkanélküli, és sok esetben nagyon meg kell szorítani a nadrágszíjat, mert minden hónapban sokkal kevesebb pénzből kell megélni.
Banki, pénzügyi, kötvény, részvény befektetésekből származó nyereségből is megoldhatná a céljait!
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: XVII. kerület
Fizetés: Jutalék / Teljesítményarányos
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Állás típus: Kereskedelem
Szükséges végzettség: Középfokú végzettséggel
Pozíció szint: Vezető
Pozíció: referens, tanácsadó
 
Eddig megtekintették 294 alkalommal

Munka rovaton belül a(z) "Megoldások egyszerűen !" című hirdetést látja. (fent)