Betöltés...

Stílusos új szalonba keresünk helybérlésre műkörmösöket és f

Ár: 70.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Újonnan nyíló stílusos szalonunkba keresünk tehetséges munkatársakat, kéz ápoló és műköröm építő, láb ápoló és fodrász szakterületen, bérlő vagy alkalmazotti viszonyban (fix + jutalékos rendszerben).

A szalon folyamatosan fejlődő, modern és új építésű környezetben található, a közlekedés mind autóval mind tömegközlekedéssel kényelmes. Autóval parkolási lehetőség van, 8:30-18:00-ig 175 Ft/h, tömegközlekedési lehetőségek: 1-es és 14-es villamos, 105 és 14-es busz, 3-as metro állomások a közelben: árpád híd és lehel utca metro állomás.
A pedikűrösöknek elektromosan állítható pedikűrös szék/ágyat biztosítunk.

A körmös kollégáknak egyedi, asztalos által készített körmös boxok teszik lehetővé az elkülönített magánszférát és kényelmes munkakörnyezetet. Az asztalok minden tárolója zárható, asztal alján dumpla uv lámpa tartó található, mögöttünk pedig egy lakktartó állvány ahova tetszés szerint kitehetitek a teljes színkészleteiteket. Sok természetes fényt tudunk biztosítani a méretes üveg kirakatokkal, ami mind a körmösöknek és mind a fodrászoknak elengedhetetlen. Utca fronti bejárat pedig biztosítja az átmenő forgalmat és a meglévő vendégeknek az üzlet kényelmes megközelítését.

Akinek még szüksége van marketingre, természetesen ebben is sokat tudunk segíteni. Télen a vendégek kényeztetésére lesz lehetőség forralt borral vagy pezsgővel, nyáron rozé fröccsel.

Teljes műszak: 70.000 Ft
Fél műszak: 35.000 Ft

Amennyiben kisebb vendégkörrel rendelkezel természetesen a támogatásunkat tudjuk nyújtani több formában is az induláshoz.

Ha a hirdetés felkeltette az érdeklődésedet, további részletekért jelentkezz a megadott számon vagy az email címünkön.

Érdekesség: A szalon neve Hi So (Háj szó), vagyis High Society manapság divatosan rövidítve, jelentése felső osztály.
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: XIII. kerület
Fizetés: Fizetés (fix bér)
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Állás típus: EGYÉB
Szükséges végzettség: Alapfokú végzettséggel
Pozíció szint: Vezető
Pozíció: műkörmös, pedikűrös, fodrász
 
Eddig megtekintették 517 alkalommal

Munka rovaton belül a(z) "Stílusos új szalonba keresünk helybérlésre műkörmösöket és f" című hirdetést látja. (fent)

Hasonló hirdetések