Betöltés...

Általános asszisztens

Ár: 1 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Általános asszisztenst keresünk

A Szülők Háza Alapítványa 11. kerületi Kosztolányi Dezső téri irodájába általános asszisztensi pozícióba októberi kezdéssel heti 30 órába munkatársat keres.

Téged keresünk, ha precíz vagy, jó kommunikációs és problémamegoldó képességgel rendelkezel, valamint tudsz és szeretsz is írni. Felhasználó szintű számítógép ismeret (pl. prezentáció készítése) és a social média területének ismerete (Fb, Instagram) szükséges.

Az alapítvány egyik fő feladata a hátrányos helyzetű családok integrálása, segítése, ehhez elengedhetetlen a szociális érzékenység és a hátrányos helyzetű családok elfogadása, a családok, gyerekek iránti elkötelezettség.

Előny, ha van jogosítványod és társalgási szinten beszélsz angolul.

Pályakezdők jelentkezését is várjuk!

Ha szeretnél családias közegben, jó csapatban, fontos célért dolgozni, miközben sokat tanulhatsz, jelentkezz fényképes önéletrajzzal és motivációs levéllel valamint egy civil témában készített írásoddal (max 2000 karakter) a szulokhaza@szulokhaza.hu e-mail címen.
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: XI. kerület
Fizetés: Fizetés (fix bér)
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Állás típus: Adminisztrációs
Szükséges végzettség: Felsőfokú végzettséggel
Pozíció szint: Beosztott
Pozíció: Asszisztens
 
Eddig megtekintették 357 alkalommal

Munka rovaton belül a(z) "Általános asszisztens" című hirdetést látja. (fent)