Betöltés...

Ingatlanértékesítőnek lenni egy dolog, De . ebben van a lény

Ár: 400.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Ingatlanértékesítőnek lenni egy dolog, bárki lehet értékesítő!
Hálózatban dolgozni szintén egy dolog, mert a hálózat az ad egy nevet, egy biztonsági hátteret és egy szuper informatikai rendszert! De az már egyáltalán nem mindegy, hogy az ember hol és milyen helyen dolgozik! Amiben Én más vagyok az az, hogy megtanítom, hogyan legyél igazán jó és a legprofibb értékesítő, hogy Ne tudjanak az emberek általánosítani, hogy Ő is csak egy ingatlanos. Amit Én adok az nem más, mint az igazi nagybetűs Ingatlanértékesítő, amikor az számít, hogy nem azért keresnek téged, mert melyik cégnél dolgozol, hanem azért, mert Benned Bíznak Csak MEG, Mert Tudják, Hogy Rád Bármikor Számíthatnak! Ennek fényében, keresem azokat a leendő kollégákat, akik szeretnének dolgozni egy szuper csapatban, akiknek vannak céljaik, kötetlen munkaidőben főnök nélkül. Az idődet te osztod be, te döntöd el, hogy mennyi időt, munkát fektetsz bele és milyen minőségben.
Amit kapsz a cégtől:
- kiemelt szakmai segítséget
- folyamatos továbbképzést
- jó pénzkeresési lehetőséget
- rugalmas szabadidőt.
Ha szeretnél velem dolgozni jelentkezz privátban fényképes önéletrajzzal és mindenben segítek, hornyak.erika.toborzas@gmail.com
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: XIV. kerület
Fizetés: Jutalék / Teljesítményarányos
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Állás típus: EGYÉB
Szükséges végzettség: Szakképzettség nélküli
Pozíció szint: Vezető
Pozíció: Ingatlanértékesítő, Önálló mukavégzés
 
Eddig megtekintették 343 alkalommal

Munka rovaton belül a(z) "Ingatlanértékesítőnek lenni egy dolog, De . ebben van a lény" című hirdetést látja. (fent)