Betöltés...

Biztonságtechnikai munkatárs

Ár: 0 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Az Alphasonic Kft. 25 éve működő budapesti székhelyű nagykereskedés. Cégünk tevékenységi körébe számítástechnikai és multimédia kellékek, perifériák valamint hálózati és biztonságtechnikai rendszerek forgalmazása tartozik. Jelenleg országszerte, mintegy 5000 viszonteladóból álló értékesítési hálózattal rendelkezünk. Az a célunk, hogy partnereink számára a versenyképes termékek mellett olyan szolgáltatásokat is nyújtsunk, amelyekkel megkönnyíthetjük munkájukat.

Feladatok, amelyek Rád várnak:

Ez egy nagyon színes és változatos munkakör, szükség van a jó kommunikációs készségedre, fent kell tartani a jó partneri kapcsolatot a partnerekkel és a gyártókkal. Fontos, hogy érdekeljen a biztonságtechnika, hiszen a partnereknek Te tudsz majd segítséget nyújtani, ha szükség van a technikai tudásodra. Szükség van a kíváncsiságodra, az önállóságodra, hogy meg tudd, mi zajlik a biztonságtechnika világában, piacán.

Milyen embert keresünk?

Olyan személyt keresünk, aki szereti a kihívásokat, affinitást érez telefonbeszélgetések kezdeményezéséhez. Aki akar és szeret dolgozni, aki szívesen segít másoknak jó problémamegoldó képességével! Önállóan dolgozni képes, elszánt, céltudatos,terhelhető munkatársat keresünk. Ebben a munkakörben fontos, hogy rendelkezzél középfokú angol nyelvtudással, hisz a gyártókkal így tudunk kommunikálni.
Előnyben részesítünk, ha bizonyos tudással, ismerettel, mint például Hálózati alapismeretek, IP rendszerek felépítésének ismerete, IP alapú biztonságtechnikai kamerák működésének elméleti ismeretével, gyengeáramú rendszerek ismeretével rendelkezel.
Képes legyen az új feladatokat kihívásokat hatékonyan kezelni. A fenti témákban felmerülő kérdéseknek képes legyen önállóan utána nézni, és megválaszolni.

Mi ígérünk Neked, miért izgalmas?

Amit a nyújtani tud az a lelkiismeretes betanítás, stabilitás, kiszámíthatóság és biztonság a munkavégzésben, de mindemellett szembe kell nézni rengeteg kihívással és új lehetőségekkel. Továbbá biztosítjuk számodra a munkavégzéshez szükséges feltételeket. Nem utolsósorban kiemelkedő biztonságtecnikai szakemberré válhatsz.


Alapinformációk az állásról:

- Munkavégzés helye: Budapest
- Munkaidő: teljes
- Állás betöltésének kezdete: azonnal

Jelentkezésedet várjuk az alábbi linken!
http://aruhaz.alphasonic.hu/Aktualis-Allasajanlatok-hALLAS.html
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: IV. kerület
Fizetés: Fix + teljesítmény
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Állás típus: Kereskedelem
Szükséges végzettség: Középfokú végzettséggel
Pozíció szint: Beosztott
Pozíció: Biztonságtechnikai munkatárs
 
Eddig megtekintették 159 alkalommal

Munka rovaton belül a(z) "Biztonságtechnikai munkatárs" című hirdetést látja. (fent)