Betöltés...

Tisztelt Pályakezdők, Nyugdíjasok, Munkanélküliek !!!!

Ár: 0 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Tisztelt Pályakezdők, Nyugdíjasok, Munkanélküliek, és Próbálkozók, akik csak szenvednek valahol, de nem elégedettek az eredményekkel!
A világ legegyszerűbb tevékenységét tudom felajánlani, amelyhez nem szükséges semmilyen végzettség, nem kell vállalkozói engedély, nem kell befektetni, nem kell eladni semmit sem!
Vásárlási tanácsadói tevékenységre keresünk olyan embereket, akik nem szeretnének minden hónapban megdolgozni a pénzért!


Ha Ön nem abba a jövedelem osztályba tartozik, amelyikbe szeretne, akkor keressen bizalommal, mutatok egy utat, amellyel elindulhat felfelé, eladások, befizetések, megtakarítások nélkül!!!!


Feladat: Az embereket és a cégeket informálni arról, hogyan tudnak tudatosan és felelősen vásárolni, ott, ahol eddig, azt, amit eddig, hogyan tudnak jelentős visszatérítéseket kapni készpénzben.
Természetesen a program tudatos lépéseket igényel, de maga a konkrét munka valójában ugyan az, amit amúgy is meg tesz az ember egész élete során, teljesen mindegy, hogy mivel foglalkozik, csak nem tudatosan teszi, és főleg nem keres belőle pénzt.


Már minimális tanulással és munkával is megkereshet havonta pár százezer forintot, de ha szeretne profivá válni, és mindent megtanulni, amely ehhez a tevékenységhez szükséges lehet, és hajlandó a minimálisnál sokkal több munkát felvállalni, akkor lehetséges a havi több tízmilliós jövedelem is.
Nagyon egyszerű a tevékenységünk! Mindenki vásárol valahol, valamit, és a kereskedő és szolgáltató hajlandó lemondani a nyereségének egy részéről, amelyből Ön jelentősen profitálhat!
Jelentkezzen bátran, akkor is, ha még sehol nem volt sikeres, mert vásárolni mindenki vásárol, és a pénzt mindenki könnyedén zsebre tudja tenni!
Felesleges máshol próbálkoznia, ha Nálunk nem lesz sikeres, akkor Ön semmire sem alkalmas!
Önéletrajzzal és motivációs levéllel keressen bizalommal!
Email: rozsabusiness@gmail.com
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Békéscsaba
Fizetés: Jutalék / Teljesítményarányos
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Állás típus: Kereskedelem
Szükséges végzettség: Középfokú végzettséggel
Pozíció szint: Vezető
Pozíció: referens tanácsadó
 
Eddig megtekintették 1070 alkalommal

Munka rovaton belül a(z) "Tisztelt Pályakezdők, Nyugdíjasok, Munkanélküliek !!!!" című hirdetést látja. (fent)