Betöltés...

Békés megyében keresek egy agilis vezetőt !

Ár: 0 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Békés megyében keresek egy agilis vezetőt az alábbi tevékenységre fő, vagy mellékállásban
Elvárások:
- A munkakörhöz tartozó szükségek ismeretek elsajátítása profi szinten / a képzések INGYENESEK / Skype-n keresztül, képernyő megosztással is lehetséges a képzés, de első alkalommal feltétlenül szükséges a személyes találkozó!!!! /
- Saját számítógép és annak megfelelő szintű használata
- Olyan meglévő gyakorlati ismeret, amely szükséges a megfelelő emberi kommunikációhoz
- Előny, de nem feltétel korlátlan telefoncsomag, és gépjármű

Feladat: Az embereket és a cégeket informálni arról, hogyan tudnak tudatosan és felelősen vásárolni, ott, ahol eddig, azt, amit eddig, hogyan tudnak jelentős visszatérítéseket kapni készpénzben.

Jövedelmi lehetőségek: Vásárlónként havonta 500-3000 forint lehetséges, teljesítményarányos jövedelem, amely kimagaslóan magasabb, mint amit Magyarországon bármilyen területen és pozícióban megkereshető! / Pl. 1000 vásárlónál 500.000-3.000.000,- millió forint havonta, EGYSZERI MUNKÁVAL!!!! / Gondolja át, hogy a megyében hányan vásárolnak nap, mint nap, és ennek megfelelően kiszámolhatja a havi jövedelmét is!!!!

Az Ön kiemelt előnye: Minden új jelentkező, aki nálam jelentkezik a megyéből, azt Önhöz irányítom, az Ön vásárlója lesz, és Ön profitál a vásárlásaiból! Lehetősége van arra, hogy az ország egész területéről megtanítson embereket a tudatos és felelős vásárlásra, és Ön fog profitálni a vásárlásából! Az Én érdekem is, hogy Ön sikeres legyen! Feltétel az általam megszerezhető profi tudás, és az aktív tevékenység!

Közösségünk célja, hogy összefogjuk azon vásárlókat, akik szeretnének a megszokott vásárlásaik után készpénzes visszatérítést kapni a mindennapi vásárlásaikból, azokban az üzletekben, ahol eddig is vásároltak. Sajnos jelenleg senki nem tud egyedül elérni jelentős kedvezményeket, de ha összefogunk, akkor minden vásárló visszakaphatja az elköltött pénzének akár a 100%-át is!

Kérek egy részletes Önéletrajzot, motivációs levelet és telefonbeszélgetésünket követően egy Budapesti személyes találkozót az irodámban.

Amit garantálok, hogy kizárólag több pénze lehet Önnek és a vásárlóinak is!

Kérdéseivel keressen bizalommal!

Email: rozsabusiness@gmail.com
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Békéscsaba
Fizetés: Jutalék / Teljesítményarányos
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Állás típus: Kereskedelem
Szükséges végzettség: Középfokú végzettséggel
Pozíció szint: Vezető
Pozíció: referens tanácsadó
 
Eddig megtekintették 605 alkalommal

Munka rovaton belül a(z) "Békés megyében keresek egy agilis vezetőt !" című hirdetést látja. (fent)