Betöltés...

Otthoni Internetes munka

Ár: 0 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Az MLM KÁRTYA elindult! Egy kedvezménykártya, amellyel országszerte átlagosan 11,4% kedvezménnyel vásárolhat, és közben pénzt is kereshet.
Az Agip-tól a Buger King-en és Thomas Jeans-en át a Danubius Hotels-ig-ig 1056 elfogadóhely van már az indulás napján, és ez lesz Magyarország legtöbb termékpartnerrel rendelkező, mlm rendszerben működő kedvezmény kártya hálózata. Mivel lefedtük az egész országot, és a kártya díja mindenkinek megtérül (akár ételt, italt, ruhát, cipőt, üzemanyagot vesz, mindenhol azonnali kedvezményt kap, tehát spórol), természetes, hogy már most óriási az érdeklődés. Egy 8 szintű karrier rendszer van, ahol végre érthetően, világosan és kézzel foghatóan tud pénzt keresni. Gyorsbónuszokkal 30, 60 vagy 90 nap alatt 100.000, 500.000, illetve 1 M Ft a kereset. Tisztán, legálisan, magyar céggel. Vállalkozói nélkül is dolgozhatsz. Szeretném, ha Ön is részt venne ebben.
További információt saját ajánlói linkemen talál:
[19:04:40] Ambrus Antal: Itt tud regizni:
http://www.mlmkartya .com/?antika1
Az egész országra kiterjedően!
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Hajdúnánás
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Állás típus: Távmunka
Szükséges végzettség: Szakképzettség nélküli
Pozíció szint: Vezető
Pozíció: Fogyasztó és tulajdonos.
 
Eddig megtekintették 258 alkalommal

Munka rovaton belül a(z) "Otthoni Internetes munka" című hirdetést látja. (fent)