Betöltés...

Könnyű pénzkereset videónézéssel

Ár: 280.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Kereshet 25$-t óránként, 250$-t hetente max. 10 óra videózásért. Így egy hónapra teljesítménytől függően megkapható akár az 1000$ is, azaz közel 280000 Ft.

Ez egy olyan lehetőség, amihez nem kell pénzt befektetni, otthon és útközben is végezhető, csak számítógép, vagy laptop, vagy tablet, vagy egy okostelefon meg internet és heti 10 óra szükséges és a teljesítés után fizet heti maximum 10 óra munka után!

Ez a munka otthon és útközben is végezhető, ami reklámok, filmelőzetesek, TV kísérleti műsorok nézegetésével és véleményezésével történik.

A cég egy német óriási hirdetési vállalat, amely világszerte júniusban indította ezt az ingyenes programot, amivel az előszervezés alatt 5 millió 18 évét betöltött főt várnak videó néző értékelő munkára, de minimum országonként 50000 fő kell. A videónéző munka előreláthatólag 2016. szeptemberében indul.


Ha betöltötted a 18. évet és tudsz napi 2 órát ezzel eltölteni, regisztrálj, megéri.
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Lenti
Fizetés: Fix + teljesítmény
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Állás típus: Távmunka
Szükséges végzettség: Szakképzettség nélküli
Pozíció szint: Vezető
Pozíció: videónéző
 
Eddig megtekintették 462 alkalommal

Munka rovaton belül a(z) "Könnyű pénzkereset videónézéssel" című hirdetést látja. (fent)