Betöltés...

Üzletkötő gyakornok

Ár: 150.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Partner Gyakornoki Program - Ahol megmutathatod mire vagy képes!

Nálunk a helyed amennyiben ambiciózus vagy, kitartó, jól kommunikálsz, szereted a kihívásokat, tudsz küzdeni, elméleti tudásod gyakorlati tapasztalattal kívánod bővíteni, és pénzt akarsz keresni, továbbá nálunk szeretnéd elindítani karriered.
Kiket várunk?
Akik meglévő biztosítási és pénzügyi OKJ képzésben sikeres vizsgát tettek, akik az elméleti tudásukat gyakorlati tapasztalattal kívánják bővíteni, és már a szakmai gyakorlat alatt pénzt akarnak keresni, továbbá nálunk szeretnék elindítani karrierjüket.
A szakmai gyakorlat vége: a szándékok és lehetőségek figyelembevételével folytathatjuk a közös munkát, ha jól teljesítettél a program ideje alatt. Nálunk elindíthatod szakmai pályafutásod.
Amit cserébe kínálunk:

• Minőségi szakmai felkészítés, folyamatos fejlődési lehetőség
• Átlátható, jól tervezhető karrierépítési lehetőség
• Tablet biztosítása a munkához
Feladatod lesz a biztosítási, lakás takarékpénztári, nyugdíjpénztári és hitel termékek értékesítése és a meglévő ügyfélkör gondozása.
Alkalmazotti jogviszony keretén belül lehetsz csapatunk tagja, ahol egy hasznos szakmát sajátíthatsz el velünk. Kiváló képzési rendszer, karrierlehetőség vár Rád akár tanácsadóként, akár vezetőként képzeled el hosszabb távon a jövődet.
Erre lépek!

Elérhetőség: 20/296-8548
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Gyula
Fizetés: Fizetés (fix bér)
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Állás típus: Banki / Biztosítási
Szükséges végzettség: Alapfokú végzettséggel
Pozíció szint: Gyakornoki / Tanuló
Pozíció: Üzletkötő gyakornok
 
Eddig megtekintették 256 alkalommal

Munka rovaton belül a(z) "Üzletkötő gyakornok" című hirdetést látja. (fent)