Betöltés...

Értékesítő cégreferens

Ár: 150.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
A számítás- és biztonságtechnikai piacon jól ismert Alphasonic Kft csapatába

Értékesítői Cégreferens

munkatársat keresünk.

Munkavégzés helye: Budapest

Az Alphasonic Kft. 25 éve működő budapesti székhelyű nagykereskedés. Cégünk tevékenységi körébe számítástechnikai és multimédia kellékek, perifériák valamint hálózati és biztonságtechnikai rendszerek forgalmazása tartozik. Jelenleg országszerte, mintegy 5000 viszonteladóból álló értékesítési hálózattal rendelkezünk. Az a célunk, hogy partnereink számára a versenyképes termékek mellett olyan szolgáltatásokat is nyújtsunk, amelyekkel megkönnyíthetjük munkájukat.

Feladatok, amelyek Rád várnak

Ebben a munkakörben szükség van a jó kommunikációs készségedre, ahhoz hogy fent tud tartani a korábban kialakított jó üzleti kapcsolatot a cégekkel, illetve hogy további jó partneri kapcsolatokat tudjál kialakítani újabb cégekkel. Ezt teheted Emailben, telefonon illetve személyes felkeresések során. Partnerek részére árajánlatot kell készítened, illetve a megrendeléseiket menedzselni szükséges. Ebben a pozícióban termékeket értékesítesz, amiket ki is számlázol, valamint a már meglévő, illetve az új ügyfeleknek igény felmérést követően az új termékeket, termékcsaládokat bemutatod és megismerteted azokat. Az aktuális akciókra felhívod a figyelmüket és ajánlod is azokat.


Mit ígérünk neked, miért izgalmas ez?

Ez a cég egy stabil munkahely és versenyképes fizetést biztosít. Itt lehetőséged lesz kihívásokkal teli munkavégzésre, valamint fejlődési lehetőségre.
Nyomon követheted az Informatika és biztonságtechnika fejlődését.
A megrendelések menedzselésével eléred, hogy az ügyfél maximális elégedett legyen, ezzel a hosszú távú kapcsolatot biztosítva.

Milyen embert keresünk?

Olyanok jelentkezését várjuk, akik minimum középfokú végzettséggel rendelkezik, érdeklődik a Számítás és Biztonságtechnika iránt, valamint kiemelkedően kommunikál és hajlandó új dolgok megtanulására.


Ha úgy érzed, hogy TE vagy a MI emberünk és szeretnél egy fiatal lendületes csapatban dolgozni, akkor jelentkezz értékesítőnek most az alábbi linken!
http://aruhaz.alphasonic.hu/allas-hALLAS.html
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: IV. kerület
Fizetés: Fix + teljesítmény
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Állás típus: Kereskedelem
Szükséges végzettség: Középfokú végzettséggel
Pozíció szint: Beosztott
Pozíció: Értékesítő cégreferens
Extrák: cafeteria
 
Eddig megtekintették 164 alkalommal

Munka rovaton belül a(z) "Értékesítő cégreferens" című hirdetést látja. (fent)

Hasonló hirdetések

123.456 Ft
400.000 Ft
350.000 Ft
350.000 Ft