Betöltés...

Munkalehetőség fő- vagy mellékállásban

Ár: 0 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Kihívásokkal teli, változatos munkát keresel?
Energikus, lelkes személyiség vagy?
Bátran beszélsz új emberekkel?
Szereted a kereskedelmet?
Köztünk a helyed!

Kecskeméti székhelyű, többek között irodai eszközök kereskedelmével foglalkozó társaságunk lendületes csapatának bővítésére érettségizett munkatársat vesz fel
Tárgyalás előkészítő munkakörbe.

Feladatod lesz vállalati, önkormányzati ügyfelekkel történő személyes találkozók megszervezése, széles termékkínálatunkkal kapcsolatos igények felmérése, ezzel készítve elő a tárgyalást az üzletkötő részére.
Munkád sikeres elvégzéséhez tisztességes bérezést, bejelentett állást biztosítunk és szabadon oszthatod be az idődet, mivel nálunk dolgozhatsz rész- vagy teljes munkaidőben is elképzeléseidnek megfelelően.
Cserébe annyit kérünk, hogy rendelkezz ápolt külsővel, fejlett beszédkészséggel, illetve minden esetben légy segítőkész a leendő vevőkkel, mert te fogod tartani a kapcsolatot velük hosszú távon heti rendszerességgel!

Ha úgy gondolod, hogy a fenti kérdésekre határozottan „Igen” a válaszod, akkor várjuk fényképes önéletrajzodat fizetési igényeddel és főbb motivációidat tartalmazó leveleddel a hr.elokeszito@hotmail.com címen.
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Kecskemét
Fizetés: Fix + teljesítmény
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Állás típus: Kereskedelem
Szükséges végzettség: Középfokú végzettséggel
Pozíció szint: Beosztott
Pozíció: Munkalehetőség fő- vagy mellékállásban
 
Eddig megtekintették 506 alkalommal

Munka rovaton belül a(z) "Munkalehetőség fő- vagy mellékállásban" című hirdetést látja. (fent)