Betöltés...

Fizikai munkára keresünk munkatársakat Pest megye

Ár: 0 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Fizikai munkára keresünk munkatársakat a szórólapon megjelölt munkakörökre és telephelyeinkre, hosszú távú 8 órás bejelentett állásra.



Társaságunk, a Törex Kft. 2008-ban alakult.

A vállalkozást három főből álló szakmai-gazdasági és humánerőforrás gazdálkodó team irányítja, biztosítva ezzel a headoffice költséghatékony megvalósítását. A cég alapprofilja komplex logisztikai szolgáltatás nyújtása, valamint képzett munkaerő kölcsönzése leendő és új Ügyfelei részére, azzal a versenytársi előnnyel, hogy saját tapasztalatból ismerik azt, hogy a Megrendelőnek mire és hogyan van szüksége.

Mi az, amivel a Törex Kft. többet nyújt versenytársainál?
Természetesen fontos a költségérzékenység figyelembe vétele, de úgy, hogy emellett a minőség is megmaradjon. Így a munkaerő-kölcsönzés során nem a mennyiségre kerül a legfőbb hangsúly, hanem annak minőségére. Megrendelőink felé komplex szolgáltatást nyújtunk, nemcsak a széles szolgáltatási paletta miatt, hanem azáltal is, hogy szakmai tapasztalatunk alapján ismerjük Megrendelőink problémáit, így egy nyelvet tudunk beszélni. Fontosnak tartjuk a folyamatok ismeretét, valamint az ebből adódó racionalizációs lehetőséget.

Mi igazán ismerjük a rugalmasság és pontosság fontosságát!
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Gyál
Fizetés: Fizetés (fix bér)
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Állás típus: Logisztikai
Szükséges végzettség: Szakképzettség nélküli
Pozíció szint: Beosztott
Pozíció: Fizikai, komissiózó/áru-összekészítő
 
Eddig megtekintették 634 alkalommal

Munka rovaton belül a(z) "Fizikai munkára keresünk munkatársakat Pest megye" című hirdetést látja. (fent)