Betöltés...

keresek referenseket!

Ár: 0 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Jutalékkal keresek referenseket, akik széleskörű kivitelezői ismeretséggel és kapcsolatokkal rendelkeznek. Hajlandó új szakmát tanulni? Ingyenes átképzés vásárlói tanácsadónak.

Lehet, hogy nagyszerűnek tűnik, a sok internetes lehetőség, hogy hetente akár több ezer Dollárt is kereshet játszi könnyedséggel! Minden internetes munkával foglalkozó ember álma egy ilyen lehetőség, de a helyzet az, hogy az álom ez esetben mindenképpen csak álom marad.
Több átveréssel is lehet találkozni az internetes munka lehetőségek közt. Ha ilyen kétes kimenetelű ajánlatot keres, akkor csalódni fog. mert nem Önnek szól. Munkát ajánlunk kiemelten magas fizetésért.

A munka akár mellékállásban, más tevékenység mellett is végezhető. A munka lényege, hogy nem kell bejárni dolgozni nincs helyhez kötve, végezhető egyedül, családi vagy baráti összefogással, és ami talán a legfontosabb, hogy saját maga ossza be az idejét és több pénzt tud megkeresni mintha bejárna dolgozni. A konkrét munka valójában ugyan az, amit amúgy is meg tesz az ember egész élete során, teljesen mindegy, hogy mivel foglalkozik, csak nem tudatosan teszi, és főleg nem keres belőle pénzt. Mindössze azt elég megtennie, amit eddig is megtett, és ez után is meg fog tenni egész életében. Lehet magán személy és vállalkozás egyaránt.
"Aki el akar érni valamit, az módszert keres, aki nem, az kifogást!"

Jelentkezni önéletrajzzal és motivációs levéllel lehet: rozsabusiness@gmail.com
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Békéscsaba
Fizetés: Jutalék / Teljesítményarányos
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Állás típus: Kereskedelem
Szükséges végzettség: Középfokú végzettséggel
Pozíció szint: Vezető
Pozíció: referens, tanácsadó
 
Eddig megtekintették 567 alkalommal

Munka rovaton belül a(z) "keresek referenseket!" című hirdetést látja. (fent)