Betöltés...

Egészséges kávé forgalmazásához munkatársakat keresünk

Ár: 200.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Keress egy olyan terméket, amit minden nap fogyasztasz, és beszélj róla másoknak is, mint eddig, amikor semmi anyagi érdekeltséged nem fűződött hozzá. Ennyi, semmi több!
Utálod a házalást? Úgy érzed, nem tudsz eladni? Nem akarod ismerőseidet, rokonaidat különböző trükkökkel termékbemutatókra meghívni, hogy utána megharagudjanak rád? A hátad borsózik a nyomulós eladási technikáktól?

Jó helyen jársz! A DXN-nél máshogy működnek a dolgok. A készen kapott profi honlapod webáruházzal - a Te hathatós segítségeddel - de lényegében helyetted dolgozik. A webshopban történt termék értékesítésből pedig jövedelmed származik. Ha ügyes vagy, nem is kevés!

Tanulj, sajátíts el egy új online munkamódszert, építsd fel otthonodból saját vállalkozásod, és az eredmény nem marad el.

További infó:
http://www.ganocafe.dxninfo.com/
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Orosháza
Fizetés: Jutalék / Teljesítményarányos
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Állás típus: Kereskedelem
Szükséges végzettség: Középfokú végzettséggel
Pozíció szint: Vezető
Pozíció: online értékesítő
 
Eddig megtekintették 562 alkalommal

Munka rovaton belül a(z) "Egészséges kávé forgalmazásához munkatársakat keresünk" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: