Betöltés...

Internetes munka

Ár: 25.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Teljesen INGYENES és sok-sok pénzt lehet vele keresni, akkor is ha NEM OSZTOD MEG SENKIVEL. (MAGYAR NYELVŰ IS AZ OLDAL!!!)
1 kérdőív kitöltésért 5000.- 15 000.- 25 000.- Ft-ot kapunk.
http://office.serpnet.com/…
Eddig csak vágyálom, vagy a lehetetlen kategória volt egy olyan üzlet, ahol úgy keresel pénzt, ill. NAGYON SOK PÉNZT, hogy közben családtagjaidnak, barátaidnak, ismerőseidnek könnyű munkát adj, (online kérdőív kitöltéséért "fizetséget", 1 db. esetében 5000,- 25.000,- Ft. átlag 11.000,- Ft-ot kap).
Illetve nem is fizetést, mert azt ilyen-olyan adó terheli, hanem 100 %-ban levásárolható vásárlási utalványt, egy egyre bővülő, de már most széles termék - és szolgáltatói palettával rendelkező "áruházban"!
Hihetetlen de a lényeg, hogy IGAZ!!!
http://office.serpnet.com/…
A Seven Spiral rendszer (Svéd-Angol társaság) a Serpnet 2016. júniusában nyit Magyarországon. Addig un. előszervezési fázis van. S a nyitásig lehetőséged van egy hatalmas csapatot felépíteni, ami a Serpnet kínálta lehetőséggel még a nem hálózatos embereknek is nagyon könnyű lesz, s a nagy csapat automatikusan magával hozza a nagy jövedelmet is.
Gondolj csak jobban bele a történetbe. Miért lesz mindenkinek NAGYON KÖNNYŰ továbbajánlani a lehetőséget?
Itt nem, hogy nem kell fizetni, de még csak csatlakozási avagy regisztrációs díjat sem fizetsz......
Sőt itt Te fogsz PÉNZT kapni (esetenként 5-25.000,- Ft-ot, 100 %-ban levásárolható vásárlási utalvány formájában!!!! (A kérdőív kitöltését természetesen nem csak leendő vásárló végezheti s kap érte pénzt, hanem a munkatárs is), és mivel kérdőív kitöltésére, használati cikkek termékek, szolgáltatások vásárlásán alapszik, így egyetlen hálózatnak sem konkurencia, hálózatoktól független, sőt....még a saját hálózatod fejlesztésére is használhatod, s ezért még nagyon komoly pénzt is kapsz.
Magyarul semmi rizikód nincs. Itt mindenki GARANTÁLTAN NYER!!!!!
Még annyit csak megjegyzésként, hogy természetesen nem csak a kérdőívek kitöltése után jár pénz, hanem áruvásárlások után is, és a képzések (tanulások után, szolgáltató, termékpartner után, piackutatást végző cégek után, stb.... Hiszen cégeket is lehet hozni, akik kérdőíveztetni szeretnének.
A semmilyen kötelezettségekkel nem járó regisztráció után Te is kapsz reg. linket, mellyel tovább ajánlhatod e lehetőséget. (Regizés után a rendszerbe belépve a nevedre kattintva a továbbajánlói linkedet a Kód menüpontnál találod.)
A továbbajánlásra felhasználhatod e levelem is, amelyet átírhatsz, átformázhatsz, újat írhatsz, csak az ajánlói linket cseréld ki benne.
A hamarosan induló webkonferenciák időpontját, ahol teljes körű tájékoztatást kapsz, a regisztrált leendő munkatársaimmal megosztom.
Gyere velünk s gazdagodjunk meg együtt. (Az üzlet már az elő-regisztráció során is nemzetközi, tehát bárkit bármelyik országból behozhatsz. Regisztrálj itt: http://office.serpnet.com/?register=4b4e92c5-21e3-4fc7-9898-3648dfb8e1b8
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Budakeszi
Fizetés: Fix + teljesítmény
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Állás típus: EGYÉB
Szükséges végzettség: Szakképzettség nélküli
Pozíció szint: Beosztott
Pozíció: Internetes munka
Extrák: Kérdöivek kitöltéséért kapunk levásárolható utalványokat (in
 
Eddig megtekintették 374 alkalommal

Munka rovaton belül a(z) "Internetes munka" című hirdetést látja. (fent)