Betöltés...

CO hegesztő

Ár: 0 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
A Trenkwalder Személyzeti Szolgáltató Kft. megbízója részére munkatársakat keres CO hegesztő pozícióba. Munkavégzés helye: Marcali
Munkaköri leírás: Védőrácsok vázszerkezetének (különböző méretű lapos acélból) védőgázas hegesztése a megadott specifikációk/méretek és munkautasítások alapján. Varratok előírás szerinti ellenőrzése, együttműködés a minőségbiztosítással. A hegesztő berendezések és a hegesztő sablonok heti rendszeres felülvizsgálata, karbantartása, tisztítása és a kisebb mechanikai alkatrészcserék elvégzése. A munkavégzéshez szükséges adminisztrációs feladatok pontos elvégzése.
Követelmények: Min. középfokú szakirányú végzettség / CO hegesztő, több műszakos munkarend vállalása, felelősségtudat, megbízhatóság, monotonitástűrés, önálló munkavégzés, csapatszellem.
Ajánlat: Hosszú távú munkalehetőség, kiemelt bérezés, ingyenes céges autóbuszjáratok, műszakpótlék, túlórapótlék. minőségi-mennyiségi bónusz.

Munkaerő-kölcsönzői ny.Sz.: 37961/2001-0100
Magán-munkaközvetítői ny.Sz.: 29338/2000-0100
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Marcali
Fizetés: Fizetés (fix bér)
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Állás típus: Szakmunka
Szükséges végzettség: Középfokú végzettséggel
Pozíció szint: Beosztott
Pozíció: CO hegesztő
Extrák: ingyenes céges autóbuszjáratok, műszakpótlék, túlórapótlék.
 
Eddig megtekintették 263 alkalommal

Munka rovaton belül a(z) "CO hegesztő" című hirdetést látja. (fent)