Betöltés...

Üzletkötőket keresünk

Ár: 1 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Közép-Európa ( Magyarország, Ausztria, Románia, Szlovákia, Ukrajna, Szlovénia, Horvátország, Csehország) területéről keresünk vállalkozókat, vállalkozásokat az Intercontact Marketing Network Kft. információs rendszerének további kiszélesítésére és szervezői munkáira.

Amit kínálunk:
Eredményes próbaidő után kizárólagos területi képviseleti jogot adunk.

Bérezés, juttatások:
Kiemelkedően magas jutalékot biztosítunk.

Akiket keresünk:
Elsősorban azok jelentkezését várjuk, akik kapcsolatban állnak az ipar, a mezőgazdaság, a kereskedelem és a szolgáltatás ágazataiban tevékenykedő vállalatokkal, cégekkel, vállalkozásokkal.

Főbb területek:
Árualap és szabad gyártói kapacitás felkutatása, nemzetközi anyagos és bérmunka kihelyezése. Főleg a fémipar - faipar - építőipar - élelmiszeripar gyártói kapacitás lekötés, valamint a beruházás, export-import, projekt finanszírozás, vegyesvállalat alapítás profiljában vagyunk érdekeltek.

Elvárások:
Maximális megbízhatóság és szorgalom. Előnyt jelent már meglévő közép - nagyvállalati ügyfélkör, de nem alap elvárás.

Fő célunk:
Minél több gazdasági, üzleti információt biztosítani, üzleteket létrehozni a magyar gazdaság szereplői számára. Az üzleti lehetőségek, megrendelés, befektetés, ingatlan és cég adás-vétel üzleti ajánlatok ismertetése.

Tevékenységünk:
Külföldi üzleti partnerközvetítés, nemzetközi gazdasági stabil üzleti kapcsolatok, folyamatos megrendelések létrehozása. Kiemelten fontos tevékenységünk a magyar áruk és termékek külpiaci bevezetése, külföldi piackutatás közel negyed évszázada.

Feladat:
Piacképes magyar gyártók és árualapok felkutatása. Nagyon sok esetben konkrét minták és műszaki dokumentációk is rendelkezésünkre állnak. Elsősorban profi és minőségi szinten lévő, komoly munkákra képes üzletembereket, cégeket keresünk.

Jelentkezés:
Még ma jelentkezzen ! Csatlakozzon hozzánk ! Várjuk megbízható, profi üzletemberek, cégek, vállalkozások jelentkezését !
Legyen Ön is egy 27 éve sikeresen működő cég munkatársa !

További információ: Tel: +36 30 449 7559 imn@t-email.hu www.intercontact.hu
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Szeged
Fizetés: Jutalék / Teljesítményarányos
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Állás típus: Kereskedelem
Szükséges végzettség: Alapfokú végzettséggel
Pozíció szint: Beosztott
Pozíció: üzletkötő
 
Eddig megtekintették 696 alkalommal

Munka rovaton belül a(z) "Üzletkötőket keresünk" című hirdetést látja. (fent)