Betöltés...

Földmérő, geodéta, földmérési ügyintéző

Ár: 1 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Cégünk az alábbi munkakörök betöltésére keres elsősorban szakirányú végzettségű alkalmazottat, kizárólag főállású munkaviszonyban:

1. Terepi geodéziai munkavégzésre (mérnökgeodézia, ingatlanrendezés). A geodéziai műszerek, GNSS RTK vevő általános ismerete, Autocad és ITR felhasználó szintű ismerete illetve B kategóriás jogosítvány elvárás. Szakmai, földhivatali ügyintézési tapasztalat, felsőfokú geodéziai végzettség előnyt jelent. A munkavégzés elsősorban Budapesten és Pest megyében, de az ország egész területén is elképzelhető.

2. Elsősorban irodai jellegű földmérési és térinformatikai munkák végzésére, földhivatali ügyintézésre és egyéb adminisztrációs feladatokra. Autocad, MS Office (és esetleg ITR) felhasználó szintű ismerete elvárás. Felsőfokú szakirányú végzettség, B kategóriás jogosítvány előny.

Jelentkezéseket önéletrajzzal a foldmeroallasbp@gmail.com e-mail címre várjuk.
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: XV. kerület
Fizetés: Fizetés (fix bér)
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Állás típus: Mérnök
Szükséges végzettség: Felsőfokú végzettséggel
Pozíció szint: Beosztott
Pozíció: Földmérő, geodéta, földmérési ügyintéző
 
Eddig megtekintették 2493 alkalommal

Munka rovaton belül a(z) "Földmérő, geodéta, földmérési ügyintéző" című hirdetést látja. (fent)