Betöltés...

otthon végezhető munka,kiváló kereseti lehetőség

Ár: 5 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Tudta Ön, hogy az Oriflame a kiváló minőségű termékek értékesítése mellett lehetőséget nyújt extra jövedelem megszerzésére is?
Tudja meg, hogyan!
- 1. Vásároljon magas minőségű kozmetikumokat kedvezményes áron. A katalógusban szereplő árhoz képest 20%-kal olcsóbban vásárolhatja meg a termékeket, így azonnal pénzt takarít meg.

- 2. Keressen pénzt azzal, hogy megmutatja a katalógust családjának, barátainak, ismerőseinek, így eladásai után többletjövedelemhez jut. Bevétele ezáltal az ajánlott termékekből és a vevők kiszolgálásból származik. Eladásai után azonnal 20%-os haszonra tesz szert.

- 3. Keressen pénzt azzal, hogy másoknak is megmutatja az Oriflame üzleti lehetőséget, csapatot épít, így teljesítmény utáni árengedményben részesül és csapatával együtt még több pénzt kereshetnek.
Ha ki szeretné használni az Oriflame által nyújtott egyedülálló lehetőségeket és csatlakozni szeretne, vagy többet szeretne megtudni az Oriflame-ről, forduljon hozzám bizalommal.

Az Oriflame-ről

Az Oriflame a világ egyik első számú direkt értékesítéssel foglalkozó szépségipari vállalata. Svéd gyökerekkel rendelkező cégünk több mint 60 országban van jelen és ezen országok több mint a felében piacvezető szerepet töltünk be. Minőségi szépségápolási és Wellness-termékek széles skáláját és egy egyedülálló üzleti lehetőséget kínálunk vásárlóinknak, akik, miután csatlakoznak hozzánk és Szépségtanácsadóvá válnak, elindíthatják saját Oriflame üzletüket.

Induljon el a siker útján 3 lépéses Start Programunkkal és próbálja ki a legnépszerűbb termékeinket kivételes áron!

A csatlakozásának első katalógus-időszakában adjon le legalább 70 BP (bónuszpont) értékben megrendelést, és máris megvásárolhatja a 3798 Ft értékű Milk&Honey Gold testápoló szettet csupán 499 Ft-ért! (A szett kódszáma: 644320; a feltüntetett ár szépségtanácsadói ár).

Amennyiben többet szeretne megtudni a Start Programról és az elindulásról, keressen bátran.
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Szeged
Fizetés: Jutalék / Teljesítményarányos
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Állás típus: Szolgáltatás / Szépségipari
Szükséges végzettség: Szakképzettség nélküli
Pozíció szint: Beosztott
Pozíció: kozmetikai termék értékesítő
 
Eddig megtekintették 327 alkalommal

Munka rovaton belül a(z) "otthon végezhető munka,kiváló kereseti lehetőség" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: