Betöltés...

titkárnő, irodavezető, adminisztrátor, egyéb

Ár: 500.000 Ft

Tisztelt leendő Munkaadóm!

Én egy 47 éves, fiatalos, megbízható, becsületes, a munkámra igényes, lojális és korrekt nő vagyok. Jelenlegi munkahelyemről is ilyen véleményeket kapok visszajelzésként, mégis úgy érzem, nem ez az én utam. Olyan állást keresek, ahol az elvégzett munka számít, és nem az előírt munkaidő letöltése. Rugalmas munkaidő lenne ideális számomra, vagyis ne kelljen mindennap bejárni, hanem az legyen a lényeg, hogy a munka el legyen végezve. Lehetőség szerint adminisztratív állást keresek, mert ebben van már nagy tapasztalatom (vakon gépelés, jó helyesírás és fogalmazási képesség, stb.), de bármi más is szóba jöhet, ügynöki és erotikus munkák kivételével.

Előző munkahelyem egy ingatlanüzemeltetéssel foglalkozó cég volt, ahol 9 évig menedzserasszisztensként dolgoztam. Korábbi főnökömtől ajánlólevelet is kaptam, amit érdeklődés esetén rendelkezésére tudok bocsátani.

Feladataim voltak:
irodaház üzemeltetéssel kapcsolatos feladatok: bérleti szerződések és módosítások elkészítése, kauciók nyilvántartása és a hozzájuk kapcsolódó dokumentumok elkészítése, bérleti díj számlák kiállítása, telefon és közüzemi számlák továbbszámlázása, bérlői befizetések rögzítése a számlázóprogramban, bejövő számlák iktatása, rögzítése a bankban, könyvelési anyag összekészítése, házipénztár kezelése, irodaszer rendelés, kapcsolattartás az alvállalkozókkal, bérlőkkel, egyéb ad hoc feladatok
Ezt megelőzően mérnöki irodában dolgoztam titkárnőként, valamint sokéves kereskedelmi tapasztalattal is rendelkezem.

Tisztességes, rendesen bejelentett munkát keresek, hosszú távra, jó fizetéssel. Amennyiben valamilyen képesítésre, tanfolyamra van szükség az állás betöltéséhez, örömmel elvégzem. Érdeklődés esetén szívesen küldök fényképes önéletrajzot.

Van sok olyan ember, aki csak azért van jó pozícióban, mert jókor volt jó helyen, vagy mert nagy ismeretségi körrel rendelkezik. Én megbízható, értelmes embernek tartom magam, viszont a szerencse, és a jó lehetőség eddig mindig elkerült. Ezért szeretném, ha egyszer valaki segítő kezet nyújtana felém, hogy bebizonyíthassam, megállom a helyem, és ezáltal lehetőséget kaphassak egy jobb életre.

Köszönöm, hogy elolvasta hirdetésemet, várom szíves megkeresését.
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)
Tulajdonságok
Település: XVIII. kerület
Fizetés: Fizetés (fix bér)
A hirdető: Állást keres (munkavállaló)
Állás típus: Adminisztrációs
Szükséges végzettség: Középfokú végzettséggel
Pozíció szint: Beosztott
Pozíció: titkárnő, irodavezető, adminisztrátor, egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.03.08
Eddig megtekintették 200 alkalommal

Munka rovaton belül a(z) "titkárnő, irodavezető, adminisztrátor, egyéb" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Álláskereső1