Betöltés...

Road Show koordinátor/szervezö

Ár: 0 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Ezt a munkát imádni fogod! Kis csapatunk új tagját keressük fö- vagy mellékállásban, mint kiállítás koordinátor (DINO Adventure – lsd. Facebook oldal).

Ideális jelöltünk Te vagy, amennyiben:
-Győrben, vagy környékén élsz
-Beszélsz angolul, elöny, ha mellette a német nyelvterület sem okoz akadályt számodra.
-Alkalmas vagy ÖNÁLLÓ munkavégzésre!!
-Kiváló kommunikációs képességednek köszönhetöen nem okoz problémát, hogy lényegretörö tárgyalásokat folytass le
-Számodra az akadályok/problémák megoldása inkább szórakozást jelent, mint kihívást
-Nem utolsó sorban a fizikai munkát sem veted meg, mi több, élvezettel szerelsz össze-szét dolgokat, (föleg hölgyek esetében) dekorációs érzékkel rendelkezel!

A feladatod: A DINO Adventure road show teljes körü szervezése, egyeztetések a helyszínekkel (müszaki, szállítás, építés/bontás), a kiállítás karbantartása, beszerzések ügyintézése magyar és külföldi partnereinken keresztül. Az egyes helyszíneken személyes jelenlét és a munkálatok irányítása mind belföldön, mind külföldön.

Amit kínálunk: Korrekt vállalkozás által nyújtott érdekes és változatos munka elöre egyeztetett fix idöpontokban (már most tudod, hogyan/mikor fogsz dolgozni egész 2015-ben) alkalmankénti óradíj alapú fix bérezéssel – több esetben külföldi utazással egybekötve.
Ha mellékállásban gondolkodsz, akkor a fix idöpontok miatt elsösorban olyan jelentkezök pályázatát várjuk, akik pl. egyetemen/föiskolán tanulnak és nem okoz gondot az utazás, adott esetben több napig is folyamatosan rendelkezésre tudnak állni.

A jelentkezéseket rövid bemutatkozás keretében a dinoadventure@gmail.hu e-mail címre várjuk. (Ugyanitt kérdéseitekre is szívesen válaszolunk!)
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Győr
Fizetés: Fizetés (fix bér)
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Állás típus: EGYÉB
Szükséges végzettség: Középfokú végzettséggel
Pozíció szint: Beosztott
Pozíció: kiállítás koordinátor (DINO Adventure – lsd. Facebook oldal).
Extrák: külföldi utazásokkal (ellátással)
 
Eddig megtekintették 621 alkalommal

Munka rovaton belül a(z) "Road Show koordinátor/szervezö" című hirdetést látja. (fent)