Betöltés...

Irodai asszisztens

Ár: 90.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Mátészalkai mezőgazdasági gépgyártó cég fiatalos, vidám, lendületes csapatába keres irodai munkára asszisztenst fiatal, lelkes, motivált, tanulni kész csapatjátékos személyében. Csapatunk tagjaként szinte minden munkafázishoz hozzáférésed lesz az értékesítéstől a marketingen és ügyfélszolgálaton át az adminisztrációig. A munkájához való lelkiismeretes, akár maximalista hozzáállást tanúsító, nagyfokú elhivatottsággal rendelkező, megbízható, felelősségteljes csapattagot keresünk, aki aláveti magát a feladatnak és hosszú távra tervez. Az álláshoz tartozó elvárások: önálló, szervezett, precíz, gyors, munkavégzés, határidők betartása magabiztosság, határozott fellépés, pozitív, vidám személyiség kreatív gondolkodás nyitottság, csapatszellem megbízhatóság kiváló kommunikációs, szervezési és problémamegoldó képesség motiváltság rendszerezettség, precíz munkavégzés alkalmazkodni tudó, ugyanakkor agilis, önálló személyiség rugalmasság, magas stressztűrő képesség, terhelhetőség erős számítógépes felhasználói ismeretek (Word, Excel, Internet). Az állás betöltéséhez előnyt jelent: Diploma, megbízható angol vagy német nyelvtudás szóban és írásban.
Pályakezdők jelentkezését is szívesen fogadjuk. Jelentkezőket Mátészalka vonzáskörzetéből várunk.
Jelentkezés az állásra: Amennyiben szeretne jelentkezni a meghirdetett pozícióra, úgy küldje el magyar nyelvű, fényképes önéletrajzát a bohr820@gmail.com-ra.
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Mátészalka
Fizetés: Fizetés (fix bér)
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Állás típus: Adminisztrációs
Szükséges végzettség: Középfokú végzettséggel
Pozíció szint: Beosztott
Pozíció: Irodai asszisztens
 
Eddig megtekintették 1225 alkalommal

Munka rovaton belül a(z) "Irodai asszisztens" című hirdetést látja. (fent)