Betöltés...

Pénzügy (állás és másodállás)

Ár: 0 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
A sikeres emberek többségének nem volt semmije az induláshoz, csak annyi, hogy pontosan tudták, mit akarnak, és elhatározás, hogy kitartanak a vágyaik mellett mindaddig, amíg azok meg nem valósulnak .
A megnövekedett ügyféligények kielégítése és a vállalatunk bővítése céljából fő vagy mellékállású munkatársakat keresünk pénzügyi területre . Feladatkör: igényfelmérés , elemzések készítése ,Ügyfelekkel való kapcsolattartás adminisztratív teendők. A munkatárssá válás feltételei: érettségi(diploma előny), büntetlen előélet, felvételi interjún való megfelelés, jó kommunikációs készség, csapatmunka, rugalmasság. Amit kínálunk: szakmai továbbképzések, biztos vállalati háttér ,gyors előrelépési lehetőség, szakmai elismerés, rendszeres csapatépítő programok, utazások ,rugalmas munkaidő, jó hangulatú és fiatalos csapat , Európai szintű jövedelem. Kezdő munkatársainknak mentor segíti a munkáját. Jelentkezni fényképes önéletrajzzal a balazs.nagy@gmail.hu címen lehetséges .
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Miskolc
Fizetés: Jutalék / Teljesítményarányos
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Állás típus: Banki / Biztosítási
Szükséges végzettség: Középfokú végzettséggel
Pozíció szint: Beosztott
Pozíció: Elemző-tanácsadó
 
Eddig megtekintették 655 alkalommal

Munka rovaton belül a(z) "Pénzügy (állás és másodállás)" című hirdetést látja. (fent)