Betöltés...

ÁLLÁS - VÍZSZIGETELŐ ELŐKÉSZÍTŐ - KISKUNHALAS

Ár: 0 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Szereted a kihívásokat és csapatban dolgozni?
Csatlakozz hozzánk!

Kiskunhalasi székhelyű cégünk kollégákat keres azonnal kezdéssel.

Mire számíthatsz, ha jelentkezel?

Munkaidő, rugalmasság:

Hétfőtől – péntekig változatos helyszíneken tudsz dolgozni a 100 lakásos társasházaktól az ipari parkokig, vagy medencét is építhetsz a családodnak, ha kitanulod ennek csínját-bínját. Minden reggel Kiskunhalasról (Bács-Kiskun megye) indulunk és késő délután érkezünk vissza a telephelyre. Az utazási idődet fizetjük. Ha hosszabb projekten dolgozunk, a szállást és napi ellátmányodat biztosítjuk.

Képzettség, előismeret:

Nem baj, ha nincs előképzettséged, betanítunk. Az sem baj, ha van jártasságod ács, bádogos, kőműves vagy építőipari munkákban, ha tudod mely szerszám milyen munkafolyamatokra használható. Nagyon örülünk, ha van „B” kategóriás jogosítványod.

Értékek számunkra:

Cégünk nagy erőfeszítéseket tesz a fejlődés érdekében, ezért a profi munka számunkra a legfontosabb, de emellett azért egy kávé melletti beszélgetés simán belefér. Fontos érték számunka a megbízhatóság és a lojalitás. Akkor mondj igent, ha jó fizikumú vagy és szorgalmas, ha gyorsan tanulsz, képes vagy önállóan is feladatokat megoldani, igényes vagy magadra és szereted a rendet. Szabad hibázni, ha tanulunk belőle.

Jövőkép:

Mentorálunk amíg megtanulod a folyamatokat, hogy minél profibb kivitelező légy.

Csapatunk:

Ha csatlakozol hozzánk, egy olyan közösség tagja leszel, akik egymásra számíthatnak akkor is, ha nemcsak a munkáról van szó. Évente 4-szer csapatépítő programokkal színesítjük életed.

Juttatások:

A kezdő fizetésed megegyezés szerint kapod, de ez változhat a szakmai teljesítményed arányában. Rajtad múlik, milyen gyorsan tanulsz. Minden év végén prémium juttatásban részesülhetsz eredményességednek megfelelően.

Ha úgy döntöttél, hogy velünk tartasz, fényképes önéletrajzod ide küldd: iroda(KUKAC)top-ar.hu
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Kiskunhalas
Fizetés: Fizetés (fix bér)
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Állás típus: Építőipari
Szükséges végzettség: Szakképzettség nélküli
Pozíció szint: Beosztott
Pozíció: vízszigetelő előkészítő munkatárs
 
Eddig megtekintették 1269 alkalommal

Munka rovaton belül a(z) "ÁLLÁS - VÍZSZIGETELŐ ELŐKÉSZÍTŐ - KISKUNHALAS" című hirdetést látja. (fent)