Betöltés...

Kilátástalannak érzed a sorsod?

Ár: 0 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Munkanélküli vagy? Nagyon kevés a jövedelmed, vagy egyáltalán nincsen? Kilátástalannak érzed a sorsod? Sokan vagyunk így, de Én rátaláltam egy olyan lehetőségre, amely nekem és még sokaknak nyújt egyre jobb pénzkereseti, megélhetési lehetőséget. Minden segítség adott a munkához, mely során többféle csatornán keresztül lehet pénzt keresni. Ha szeretnéd végre saját kezedbe venni a sorsod, és nem másoktól függni, akkor nem teheted meg, hogy ezt a lehetőséget kihagyod.
Network Marketing munkára - cégünk szolgáltatási csomagjának, termékeinek értékesítésére - üzletkötőket keresünk. Akik nem ijednek meg ettől a munkától, és hisznek abban, hogy a befektetett munkájuk pénzben megtérül, azok jelentkezzenek. Kor, nem, iskolai végzettség nem számít, munka és tanulás, de akár kisgyermek mellett is végezhető.
Edison mondta egyszer: "Az lehet sikeres, aki tesz is valamit, mialatt a sikerre vár."
A körülmények megváltoztathatóak, bármilyen helyzetben is vagy most.
Ha képes vagy meglátni valamiben a lehetőséget, akkor meg is tudod ragadni azt.
Kétféle embertípus létezik a világon: az egyik él az adódó lehetőséggel, a másik csak várja, hogy történjen már valami. Ha Te az elsőbe tartozol, kérd a bővebb tájékoztatót (ha nem kattintható a link, másold be a böngésződbe): http://bit.ly/HHxoWX
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Sámod
Fizetés: Jutalék / Teljesítményarányos
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Állás típus: Távmunka
Szükséges végzettség: Alapfokú végzettséggel
Pozíció szint: Vezető
Pozíció: Online értékesítő
 
Eddig megtekintették 480 alkalommal

Munka rovaton belül a(z) "Kilátástalannak érzed a sorsod?" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: