Betöltés...

Önálló disztributor

Ár: 60.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
A jövő egyre bizonytalanabb, tele van kérdésekkel.
• a stabil, jól fizető állás fogalma ma már nem létezik,
• a nyugdíj összege és léte is kétséges,
• emelkednek az árak, csökken a jövedelmek vásárlói értéke,
• a vállalkozások egyre nagyobb számban mennek csődbe.
A változások korát éljük. Ugye Te is érzed?
• Mi lesz, ha tovább nőnek a költségek?
• Mi lesz, ha hirtelen megromlik az egészség?
• Mi lesz, ha elfogynak a tartalékok?
• … és a legfontosabb kérdés:
• Mi lesz, ha megszűnik a munkahely?

Veled mi a helyzet? Neked biztos a munkahelyed? Vagy már Te is érzed, hogy változnod és változtatnod kell? Elkezdődött valami új, amit akár el tudsz fogadni, akár nem, attól még a világ rohamosan fejlődik, változik. Nem a legerősebb marad életben, nem is a legokosabb, hanem az, aki a legfogékonyabb a változásokra. Ha Te még mindig a hagyományos állásban és a biztos nyugdíjban látod a jövőt, itt az ideje felébredni. A jövő az internetes otthoni munkáé! Nem számít, hogy hány éves vagy, milyen a szakképesítésed, férfi vagy nő vagy, és az sem, hogy a világ mely sarkában élsz. Csak legyen széles sávú interneted, mikrofon, skype, és tudd kezelni a számítógépet alapszinten. Miért dolgoznád végig az életed, ha egyszer SZABADON is élhetnél? Végre gond nélkül kifizetheted a számláidat, megszüntetheted hiteleidet, megvalósíthatod álmaidat, és örökre lemondhatsz anyagi gondjaidról! Ha munkahelyet keresel, akkor menj tovább, abban nem tudok segíteni. Ajánlatom azoknak szól, akik hosszútávon gondolkodnak és a biztos jövő megteremtése a céljuk, de nem 40 évnyi robotolással. A Sikerprogramnak most forradalmian új a marketingje, amivel gyorsabban, és erőteljesebben tudsz pénzt keresni. Beizzítottuk a rakétákat! Ha itt és most nem tudsz pénzt keresni, akkor sehol se fogsz!

Kérd az azonnali részletes információt a weboldalon, amit ne felejts el visszaigazolni, mert csak az után megy az info! http://bit.ly/VkVHQM…
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Balassagyarmat
Fizetés: Jutalék / Teljesítményarányos
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Állás típus: Távmunka
Szükséges végzettség: Középfokú végzettséggel
Pozíció szint: Vezető
Pozíció: önálló disztributor
 
Eddig megtekintették 193 alkalommal

Munka rovaton belül a(z) "Önálló disztributor" című hirdetést látja. (fent)