Betöltés...

A jövő itt kopogtat!Te beengeded!

Ár: 30.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Távmunka koordinátorokat keresünk interneten végezhető otthoni munkára, mellékállásban. Feltétel: rendszeres munkavégzés, széles sávú internet, Skype, Word, jó kommunikációs készség. Angol, orosz vagy román nyelv alapfokú ismerete előnyt jelent, de nem feltétel. Kötetlen munkaidőben tehát, akár meglévő munkahely mellett is stabil, folyamatosan emelkedő jövedelem,anyagi biztonságod garantált. Nézd meg mi az, amit mi kínálunk neked.Az információ ingyenes, Keresd ügyfélszolgálatunkat:
http:// dolgozz-otthon.info/ugyfelszol galat ahol munkatársaink készséggel adnak felvilágosítást Skype-on: dolgozz-otthon felhasználó névvel. Kérjük, hogy a hirdetésben talált ajánlói linket ügyfélszolgálatos munkatársunknak mutasd be: Köszönöm:http://bit.ly/11GAsFs
A feliratkozás NEM REGISZTRÁCIÓ csak információ kérés, nem jár semmilyen kötelezettséggel
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Esztergom
Fizetés: Jutalék / Teljesítményarányos
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Állás típus: Távmunka
Szükséges végzettség: Középfokú végzettséggel
Pozíció szint: Vezető
Pozíció: Vezető
 
Eddig megtekintették 282 alkalommal

Munka rovaton belül a(z) "A jövő itt kopogtat!Te beengeded!" című hirdetést látja. (fent)