Betöltés...

Otthoni munka

Ár: 5.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
JÓ NAPOT KÍVÁNOK

Lehet Ön diák, nyugdíjas, esetleg helyhez kötött, nincs munkahelye, vagy egyszerűen sok szabadidővel rendelkezik, amit szeretne hasznosan eltölteni.

Ezért célom az, hogy olyan munkaajánlatot nyújtsak, amely szakirányú végzettséget nem igényel, otthonában végezhető kereseti lehetőséget biztosít az Ön számára. Ajánlatom nem házalásos ügynöki munkát takar, hanem kizárólag otthon végezhető tevékenységet.

Én egy olyan munkát ajánlok Önnek, ami napi néhány óra ráfordítást igényel, és csak egy számítógépre, valamint internet elérésre van szüksége. A munkáról: tájékoztatok, riportok és levelek másolásból áll, és ezeket kell e-mail-en keresztül eljuttatni a magadott címekre. Ezt a munkát Amerikában nagyon sok fiatal és idős egyaránt végzi, onnan származik ez az információ közvetítői bedolgozásnak nevezett fizetés-kiegészítő munka, és most kezd terjedni Magyarországon. Ezzel a munkával folyamatos jövedelemre tehet szert, ami csakis a szorgalomtól függ. A kereseti lehetőség elérheti a heti 5-25 ezer forintot, a kreativitástól és az időráfordítástól függően. A munka kizárólag e-mailezés útján történik, ez fontos!

Ha a felkínált munka elnyeri tetszését, vagy felkeltette érdeklődését akkor ezen az email címen: z09@gmail.hu jelezze azt nekem és kérje a munkatájékoztatót
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Kéleshalom
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Állás típus: EGYÉB
Szükséges végzettség: Szakképzettség nélküli
Pozíció szint: Beosztott
 
Eddig megtekintették 538 alkalommal

Munka rovaton belül a(z) "Otthoni munka" című hirdetést látja. (fent)