Betöltés...

Munkatársakat keresünk

Ár: 1 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Rá kell ébredned, hogy mindaddig, míg mástól függsz, míg másoknak vagy kiszolgáltatva, a munkanélküliség, és a hozzá kapcsolódó szegénység veszélye, sajnos nap, mint nap Téged is fenyeget. Vagy már szenvedő alanya is lettél…
Azzal, hogy ezt az írásomat olvasod, tudom, hogy keresed a megoldást…
Tudom, hogy nem egyszerű a helyzeted, mikor a tengernyi ajánlat közt keresgélsz.
Remélve, hogy rátalálsz arra a lehetőségre, amivel egyszer rést üthetsz a téged és szeretteidet fenyegető és egyre mélyebbre beszippantó szegénység falán. Rést, keresel, ami a jólét reménye felé vezet téged.
De most van egy jó hírem. Nagyon szerencsés vagy, mert a sok-sok, jobbnál-jobbnak látszó lehetőség között ráakadtál arra, amelyik valóban garantálja számodra azt a jövőt melyben eléred a jólétet, a sikert és a boldogságot, ha élsz vele!
Tudom, hogy ezzel a munkával, mert bizony itt is kell, dolgozni. Nemcsak kiteljesedhetsz, fejlődhetsz, de még a napi gondjaidat is megoldhatod. Sőt a későbbi céljaidat, álmaidat is megvalósíthatod!
Mielőtt döntenél, hogy csatlakozol hozzám, iratkozz fel.
Miért érdemes feliratkoznod? Mert az ingyenes feliratkozással rengeteg információhoz juthatsz. Ezek az információk segíthetnek meghozni életed talán legbölcsebb döntését. Várom feliratkozásodat.


http:// www.international-webwork.com/ siker/refidin.php
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Cegléd
Fizetés: Jutalék / Teljesítményarányos
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Állás típus: Távmunka
Szükséges végzettség: Középfokú végzettséggel
Pozíció szint: Vezető
Pozíció: Hálózatépítő
 
Eddig megtekintették 168 alkalommal

Munka rovaton belül a(z) "Munkatársakat keresünk" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: