Betöltés...

Gyakornoki álláslehetőség műszaki területen

Ár: 1 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Gyártó céghez műszaki területre keresünk gyakornok munkatársat.

Feladatok: műszaki dokumentumok kezelése, gyártással kapcsolatos egyszerűbb számítások, kimutatások elkészítése, adatok összegyűjtése, értelmezése, elemzése.
Heti legalább 14-15 óra (minimum napi 4-6 óra, heti 2-3 nap) vállalása szükséges, a tanulmányokhoz igazodó időbeosztást figyelembe tudjuk venni.
Elvárás: folyamatban lévő műszaki felsőfokú tanulmányok (pl. mérnöki, műszaki menedzseri). Érdeklődés fémipari gyártáshoz kapcsolódó feladatok iránt.
Bérezés: folyamatban lévő tanulmányoktól, jelenlegi szakmai szinttől függően.

Amennyiben ajánlatunk felkeltette érdeklődésedet, kérjük küldd el fényképes önéletrajzodat a pozíció megjelölésével a jelentkezes@mystudentteam.hu email címre, vagy jelentkezz személyesen a My Student Team Iskolaszövetkezet irodájában (Miskolc, Patak utca 2. fsz. 6. iroda). Önéletrajzodnak elküldésével hozzájárulsz, hogy a megadott adataid - Adatkezelési Szabályzatunknak megfelelően – kezeljük és megbízó partnereink részére továbbítsuk.
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Miskolc
Fizetés: Fizetés (fix bér)
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Állás típus: EGYÉB
Szükséges végzettség: Középfokú végzettséggel
Pozíció szint: Gyakornoki / Tanuló
Pozíció: Műszaki gyakornok
 
Eddig megtekintették 216 alkalommal

Munka rovaton belül a(z) "Gyakornoki álláslehetőség műszaki területen" című hirdetést látja. (fent)