Betöltés...

Egyedülálló szakma Mo-on! Babamasszázs oktatói képzés!

Ár: 1 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Az ayurvédikus babamasszázs egy olyan, hazánkban még új babaápolási és nevelési irányzat, mely holisztikus szemléleténél fogva nem csak a babák masszírozására épül, hanem az ayurvédikus testtípus elemzésével mankót ad a kisgyermekes szülőknek gyermekükkel való szeretetteljes és békés kapcsolatának megalapozásához!


Ha egészségügyi szakember vagy (ápoló, nővér, védőnő), munkádnak tökéletes kiegészítése lehet az ayurvédikus babaápolás és babamasszázs megtanulása és közvetítése a kisgyermekes családoknak. Ha szívesen átképeznéd magadat vagy keresed hivatásodat és szívesen foglalkozol kisgyermekekkel, akkor várunk szeretettel tanfolyamunkra! Ha babysitterként bővítenéd szolgáltatási körödet, az ayurvédikus babamasszázs jó befektetés számodra!


A képzésen megismerheted India gyógyító, Ayurvédikus babaápolási és nevelési szemléletét, megértheted és elsajátíthatod az ayurvédikus baba és felnőtt testtípusokat, melyekkel személyreszabottan választhatsz olajat a kezelésekhez és melynek tudatában hasznos nevelési, és életmódbeli tanácsokat adhatsz a kisgyermekes szülőknek!


Soron következő képzésünk 2011. június 17-én indul. Bővebb információk olvashatók a képzésről honlapunkon, a www.ayurvedaoktatas.hu oldalon!


Képzésünk a FAT által akkreditált, akkreditációs lajstromszáma: PL-5235


Ayurvédia, Ayurvédikus Masszázs- és Oktatóközpont


06 70 778 7518


06 30 512 6292


e-mail: info Kukac ayurvedia.hu
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: XI. kerület
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Állás típus: Szolgáltatás / Szépségipari
Szükséges végzettség: Középfokú végzettséggel
Pozíció szint: Gyakornoki / Tanuló
 
Eddig megtekintették 671 alkalommal

Munka rovaton belül a(z) "Egyedülálló szakma Mo-on! Babamasszázs oktatói képzés!" című hirdetést látja. (fent)