Betöltés...

Fürj tojás

Ár: 25 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
A Fürjtojás jótékony hatása

Általános tudnivalók

A fürjtojás ínyencségnek számító tojásfajta.A fürjtojás igen apró méretű, héja fehér alapon barna pettyes, ami a leggyakoribb, de a színe és rajzolata mindíg más, alakja megegyezik a normál tojáséval.
Egy tojás súlya kb. 10 gramm, energiatartalma 15 kcal. Méretét és bel tartalmát tekintve egy tyúktojás 4-5 darab fürjtojásnak felel meg, viszont a fürjtojásnak jóval nagyobb a vitaminértéke. Minimális koleszterintartalma miatt nyugodtan fogyasztható nyersen is. Helyesen tárolt sérülés mentes fürjtojás szobahőmérsékleten 1 hónapig, hűtőben akár 2 hónapig is tárolható.


Fürjtojás Élettani hatása

A japán fürjtojás a legegészségesebb az összes fogyasztható háziszárnyasok közül. Minél természetesebb körülmények közt él a madár, annál táplálóbb. A fürjtojás részei az emberi szervezetben ott koncentrálódik ahol szükség van rá és minden hiányosságot ami az emberi szervezetből hiányzik teljes mértékben kipótolja. Viszont ahhoz, hogy a hatás érezhetővé váljon a dohányzást, a koffein – és az alkohol tartalmú italokat el kell hagyni!!A fürjtojást fogyaszthatjuk sütve,főzve de az igazi hatást nyersen érhetjük el. Gyerekeknek, felnőtteknek, időseknek és betegeknek is ajánlott fogyasztása.


Hogy miért?

A test erősítése és az immunrendszer egyensúlyának helyreállítása

Ha a szükséges anyagok hiányoznak az emberi szervezetből, különböző betegségek kialakulásához és az immunrendszer gyengüléséhez vezethet. Gyógyítása nagymennyiségű természetes vitaminok és aminosavak rendszeres használatával történhet meg. Ezen anyagok természetes bevitelére a fürjtojás a legalkalmasabb. Rendszeres fogyasztása mellet a hasznos anyagok felgyülemlenek a szervezetben ezáltal az immunrendszer megerősödik és a különféle betegségek megszűnnek.

- Rák ellen klinikai kutatások szerint az orvosok úgy vélik hogy a fürjtojás összetételében lévő összetevők alkalmazásával igen eredményes hatást érnek el e betegség gyógyításában. Véleményük szerint az a nő aki rendszeresen, megszakítás nélkül fogyaszt fürjtojást védett lesz az emlőrákkal szemben is.

- Az immunitást, az emésztőrendszer és a szív-és érrendszer tevékenységét normalizálja.

- Folyamatban lévő akut és légzőszervi fertőzéseket gyerekeknél megszünteti. (nátha,influenza)

- Az asztma, a krónikus epehólyag-gyulladás, az idegrendszer és a szívbetegség is kezelhető.

- Jó hatással van a cukorbetegekre is. (CSAK natúr tojás fogyasztásánál)

- Állapotos nők fogát és csontozatát nagymértékben megerősíti. (ha 1 tojás héját lisztporrá őröljük és egy pohár vízzel naponta kétszer fogyasztjuk.)

- Fogyasztása fogszuvasodásra és hajhullásra is jó.

A fürjtojás frissít

A fürj tojása és húsa egyaránt ajánlott fogyasztásra mivel magas vitamin-tartalma elősegíti az agy jobb működését.

- Pozitívan befolyásolja a gyerekek szellemi fejlődését.

- Az a személy aki rendszeresen fogyaszt fürjtojást, nyugodtabb és kiegyensúlyozottab

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Nagykanizsa
A hirdető: Tulajdonos hirdetése
Hirdetés típusa: Eladó
Baromfiudvar: Fürj
 
Eddig megtekintették 601 alkalommal

Baromfi (tyúk, csirke, stb.) rovaton belül a(z) "Fürj tojás" című hirdetést látja. (fent)