Betöltés...

Keltetni való tojás,tenyésztojás.

Keltetni való tyúktojás rendelhető kettős hasznosítású nagytestű fajtáktól (Farm fajtaváltozatok)jércekorban2.5 -3KG,240 db éves tojáshozam és kettős hasznosítású őshonos Baranyai tájfajtától.Master Gris részben hús típusú fajtatól.Kitűnő kelési arány,.Külön-külön is rendelhető.Rövid leírást is küldök a keltetéssel kapcsolatban valamint a csibék fejlődési ciklusairól.Rendelését leadhatja üzenetben is valamint telefonon.Előrendelést felveszek.Az üzeneteket is naponta megnézem és már aznap válaszolok rá.Egész évben rendelhető.
Postázást vállalok.Törés elleni védő illetve termó csomagolás.24 órán belüli szállítás.A szállítási költség nem változik az alapárhoz képest tehát -10kg-os csomag (80-130db)2800ft házhoz szállítva,postán maradó 2450ft.50-60db tojás esetében kevesebb a szállítás.Tartalmazza a törés elleni valamint a termó csomagolást is.Az árak a következő képen alakulnak:40_50db. 120ft tartalmazza a szállítást és a csomagolást is.60db:115ft,70db:110ft, tehát minden további 10 darabonként csökken az ár 5 ft_ot.100db fölött egyedi árajánlat .Most a keltetési szezonban kedvezményes áron. A háztáji igényeket azonnal postázom.
Adatlap
Ár: 65 Ft
Település: Pécs
A hirdető: Tulajdonos hirdetése
Hirdetés típusa: Eladó
Baromfiudvar: Tojás
 
Feladás dátuma: 2017.04.29
Eddig megtekintették 21735 alkalommal
A hirdető adatai
Hívja a hirdetőtTelefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

E-mail a hirdetőnekE-mail küldése a hirdetőnek:
*Az Ön neve:
*E-mail címe:
Telefonszáma:
*Az üzenet:

kód  *
* Kötelezően kitöltendő adat.


A hirdető összes hirdetése: Agrárium
Keltetni való tojás,tenyésztojás. Keltetni való tojás,tenyésztojás. Keltetni való tojás,tenyésztojás. Keltetni való tojás,tenyésztojás. Keltetni való tojás,tenyésztojás.
Lehetőségek
Megosztók

Baromfi (tyúk, csirke, stb.) rovaton belül a(z) "Keltetni való tojás,tenyésztojás." című hirdetést látja. (fent)Baromfi eladás vásár: eladó csirke tyúk, kacsa..

A rovatban ingyen elvihető vagy eladó baromfik és baromfieledelek hirdetései közül válogathat. Itt található még csirketojás, tyúktojás, és kacsatojás hirdetések is.

TIPP: Részletes keresőnk segítségével kiválaszthatja, hogy csirke-, tyúk-, vagy – jó értelembe vett – „kacsahirdetéseket” szeretne olvasni.