Betöltés...

FUSE VLP 5420 csavarhúzó (akkumulátor és töltő nélkül), Villager

Ár: 50.097 Ft

A FUSE VLP 5420 csavarhúzó nagyon kompakt segédeszköz, könnyű felépítéssel, ideális beltéri használatra. Használható autó gumiabroncsainak cseréjére is. Az 1/4 ”HEX bilincs megbízható és könnyen kezelhető. A munkaterületet LED világítja meg. A legfeljebb 180 Nm nyomatékú csavarhúzót akkumulátor és töltő nélkül szállítjuk A munkaterületet LED világítja meg. A fogantyú csúszásmentes területekkel rendelkezik, amelyek kényelmesebb és biztonságosabb fogást biztosítanak. A meghúzási nyomaték több különböző szakaszban állítható be, attól függően, hogy milyen típusú anyaggal dolgozik. Természetesen a jobb és a bal irányba történő átkapcsolás képessége. - Maximális meghúzási nyomaték 180 Nm-ig - Az ütközési mechanizmus - Az akkumulátort és a töltőt nem tartalmazza A töltést a Li-ion technológián alapuló új speciális akkumulátor biztosítja, amely akár háromszor hosszabb élettartamot biztosít a hasonló jellemzőkkel rendelkező Ni-Cd akkumulátorokhoz képest. Az akkumulátoroknak nincs memóriahatásuk, így bármikor feltöltheti az eszközöket, függetlenül a lemerülés mértékétől. Az akkumulátor kapacitásának elvesztése miatt sem kell aggódnia. A Fuse sorozat nagy teljesítményű, 18 V feszültségű készülékeket kínál. A Fuse sorozatokat az is jellemzi, hogy minden eszköz kompatibilis egyetlen típusú akkumulátorral és töltővel.
Paraméterek: Az elektromos motor típusa: Kefe nélküli elektromos motor Forgások száma: 0 - 2000 ford / perc. Ütésszám: 0 - 3000 kép / perc. Nyomaték: 180 Nm A tokmány befogási tartománya: 1/4 "HEX LED munkafény: Igen A csomag tartalma: VILLAGER FUSE VLP 5420 csavarhúzó

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Fúrógépek, csavarbehajtók
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "FUSE VLP 5420 csavarhúzó (akkumulátor és töltő nélkül), Villager" című hirdetést látja. (fent)