Betöltés...

Wiha 43024 1/2" Racsnis dugókulcs készlet (21 db / csomag)

Ár: 210.830 Ft

A szigetelt 43024-es szerszámkészlettel, amely 1/2"-es racsnit, T-fogantyús adaptert és dugókulcs betéteket tartalmaz, a villanyszerelők és az elektromos szakemberek ideálisan fel vannak szerelve az elektromos rendszereken végzett munkákhoz. A jobbra/balra forgatható megfordítható racsnis segítségével a dugaszolókulcs cseréje gyerekes. játszani.
A kioldó gomb mechanikusan reteszeli a dugókulcs betéteket.A rugalmas munkavégzés érdekében a T-fogantyús adapter elektromos is a készletben található.
Velével a mélyen fekvő csavarok könnyen elérhetők A a belső és külső hatszögletű dugókulcs-betétek, valamint a hosszabbítók választéka szintén biztosítja a felhasználónak a munkavégzés során szükséges rugalmasságot.
A racsnis villáskulcs, a T-fogantyú, a dugókulcsok és a hosszabbítók egy praktikus és robusztus tokban vannak rendszerezve és áttekinthetően tárolva.
A VDE szerszámokat egyedi tesztelésnek vetették alá az IEC 60900 nemzetközi szabványnak megfelelően, és lehetővé teszik a felhasználó számára, hogy biztonságosan dolgozzon a feszültség alatt álló részek területén 1000 V AC-ig.
Alkalmasak például sorkapcsok és karmantyúk beépítésére, vezetékcsatlakozásokra vagy gyűjtősínek összecsavarozására.

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Szerszámok
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Wiha 43024 1/2" Racsnis dugókulcs készlet (21 db / csomag)" című hirdetést látja. (fent)