Betöltés...

Bessey UniKlamp UK80 Szorító

Ár: 15.410 Ft

A könnyű Bessey UniKlamp UK80 akár 1500 N szorítóerőt is elér, és a kényes felületű munkadarabokat is pontosan párhuzamosan, akár a sín mögött és oldalt is képes rögzíteni és szétfeszíteni. Még a sarkok és lépcsőzetes élek vagy hegyes és kerek felületek is tökéletesen beállíthatók. Az ütésálló és törésálló, megerősített poliamidból készült nagyméretű szorítófelületek a sínre merőlegesen vannak felszerelve, és pontosan párhuzamosan futnak. A kiváló minőségű üreges profilsín kifejezetten a szorítókhoz van optimalizálva, a profil megbízható erősítésként hat a torziós erőkkel szemben, a bordázottság ráadásul megakadályozza a szorító csúszását. Az ütésálló poliamidból készült végrögzítő párhuzamos alátámasztást biztosít a szorítónak, és szerszám nélkül eltávolítható, különösen az alsó rész gyors átalakításához a szétterítő funkcióra. Az UniKlamp UK80 karosszériakapocs könnyű, kézreálló és univerzálisan alkalmazható.

Jellemzők:
Akár 1.500 N szorítóerőPárhuzamos szorítófelületek extra nagy érintkezési felületekkelKülönböző formák rögzítése a sín körülUniverzálisan alkalmazhatóKönnyű és kézreállóSzerszám nélküli átállítás a szorításról a szétterítésreMűszaki adatok:
Rögzítési tartomány max.: 800 mmSzéthúzási szélesség: 172 mm-től 915 mm-igRögzítőerő: 1.500 NewtonNyílás: 80 mmSínvastagság: 20mm x 5mm

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Szerszámok
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Bessey UniKlamp UK80 Szorító" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: