Betöltés...

Bosch (06039E0020) IXO 7 Akkus Csavarhúzó, Zöld-Fekete

Ár: 18.090 Ft

Könnyed teljesítmény 20%-kal megnövelt nyomatékkal
Az új generációs IXO csavarhúzója nagyobb teljesítményű motorral rendelkezik, amely javítja a szerszám teljesítményét, és 20%-kal növeli a nyomatékot. Ez kényelmes munkavégzést és lágy csavarbehajtást tesz lehetővé.

Töltésenként akár 190 csavar behajtását is elvégzi
Nagyobb ívű munkáknál, amikor több csavarra van szükség, az IXO 2,0 Ah-s lítium-ion akkumulátora hosszabb, töltésenként akár 190 csavar behajtására is alkalmas üzemidőt biztosít, elkerülve a szükségtelen újratöltési szüneteket és a munka megszakítását.

Megfelelő tartozékot minden alkalomra.
Miért lenne szükség egy csomó szerszámra, ha egy is elég? A kompatibilis IXO Collection tartozékokkal és az Easy-Click dugókoncepció révén egyszerű tartozékrögzítést és -cserét tesz lehetővé, az IXO csavarhúzó nélkülözhetetlen mindentudóvá alakul: fúráshoz, vágáshoz, a grill begyújtásához és még sok minden máshoz.

Optimális megvilágítás sötét munkaterületeken.
A PowerLight segítségével sötét zugokban is dolgozhat. A világító gyűrű két, nagy teljesítményű LED szórt fényt biztosít az egész munkaterületen a jobb láthatóságért és az árnyékmentes munkavégzésért.

Kényelmes tárolás és USB-töltés a dobozon belül
Ha nincs használatban, az IXO csavarhúzó kényelmesen újratölthető a dobozában tárolva, az eszköz USB-interfészének és mikro-USB kábeles betáplálásának köszönhetően.

Kezdőkészlet bitekkel és mágneses bittartóval
A kezdőkészlet 10 különböző bitet tartalmaz, köztük „IKEA-biteket” (HEX 3 + HEX 5) és egy mágneses bittartót is a szűk helyek optimális eléréséhez.

Kompakt, könnyű és mindig használatra kész
A kompakt és könnyű lítium-ion akkumulátorok csökkentik a szerszám súlyát, nem jellemző rájuk a memóriaeffektus, és a tárolás időtartamától függetlenül megőrzik a töltöttségi szintet.

Kiváló fogás a kényelemért és irányításért
A Softgrip zónával a szerszám kényelmesen használható és kiválóan irányítható – hasznos jellemző a hosszabb használatot igénylő feladatoknál.

Jellemzők:
- Színe: Zöld, Fekete
- Akkufeszültség: 3,6 V
- Akkukapacitás: 2,0 Ah
- Üresjárati fordulatszám: 235 ford./perc
- Max. forgatónyomaték lágy/kemény csavarozási eset: 3 / 5,5 Nm
- Töltési idő: 3 h
- Fúrótokmányok: Mágneses bit-tartó hatlapú befogással
- Csavar-Ø: 5 mm
- A szerszám méretei (h x sz x m): 147 x 46 x 120 mm
- Tömeg: 0,32 kg

Garancia:
- 24 hónap

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Szerszámok
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Bosch (06039E0020) IXO 7 Akkus Csavarhúzó, Zöld-Fekete" című hirdetést látja. (fent)