Betöltés...

Napelemes automata hegesztőmaszk / hegesztőpajzs egyedi grafikával - 07011

Ár: 11.390 Ft

Napelemes automata hegesztőmaszk / hegesztőpajzs egyedi grafikával - 87011Szeretnél gyorsan és hatékonyan végezni a hegesztéssel? Mostantól nem kell a maszk fel- és levételével bajlódnod, hiszen fényszabályzó technológiája segít, hogy – a fényben és a sötétben is – megfelelő látási viszonyok mellett dolgozz!
A biztonságos munkavégzés is fontos számodra? Akkor ez a Neked való felszerelés!
Megvédi az arcod és a szemed, így nem kell aggódnod a hegesztés közben keletkező szikrák, fröcskölés vagy a káros sugárzás (UV/IR) miatt.
Nem igényel elemet, sem akkumulátortöltést, beépített napeleme segítségével – hegesztés közben is – töltődik. Két szenzorja automatikusan érzékeli a hegesztés fényerejét, így a munka elkezdésénél – kevesebb, mint 0,3 másodperc alatt – elsötétül – ezt manuálisan is szabályozhatod DIN 9-13 között.
A hegesztés után a varrat rövid ideig még izzik, ennek fénye pedig szemirritációt okozhat – a késleltetési időez ellen véd (0,1-0,59 másodperc között állítható; a különböző hegesztési eljárások eltérő késleltetési időt igényelnek). A hegesztőpajzs kényelmes, négy ponton állítható fejpánttal van felszerelve, így bármekkora fejméreten kényelmesen viselhető. Használhatod ív-láng és awi-hegesztéshez is.
Tulajdonságokalap sötétítés: DIN 4állítható sötétítés: DIN 9-13kapcsolási idő: kb. 0,3 skésleltetési idő: 0,1 - 1,0 slátómező mérete: 93 x 43 mmműködés: -5°C és +55°C közötttárolás: -10°C és +60°C közöttautomata, fényre sötétedőhasználható ív-láng és awi-hegesztéshez

Tovább
Tulajdonságok
Jellemzője: Alkatrész
Termék besorolása: Hegesztőgépek
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 14 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Napelemes automata hegesztőmaszk / hegesztőpajzs egyedi grafikával - 07011" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
Uv