Betöltés...

Nedis PC és multimédia kábel tesztelő, hanggenerátor, LED kijelzővel

Ár: 11.475 Ft

Nedis PC és multimédia kábel tesztelő, hanggenerátor, LED kijelzővel
Ez az erősítős szondával ellátott hanggenerátor megtalálja a vezetékeket és kábeleket egy csoporton belül anélkül, hogy kárt tenne a szigetelésben. Hálózat telepítéséhez és tárgyak ellenőrzéséhez. A hanggenerátor egy vagy több frekvenciás jelet bocsát ki és két, egytesztes kazettával valamint 4 tüskés összekötővel rendelkezik. Amikor a vezetékek el vannak rejtve a falba vagy valami kitakarja őket miközben a hanggenerátort használja, a fő szerkezetből érkező hangjelzést igen egyszerűen tesztelheti a szondával. A teszterrel vezetékek folytonosságát, hibáját, az áramkör polaritását, hálózatot vagy a moduláris kábel üzemi feszültségét. Az áramkör útvonalát és pontos helyzetét a jelzőlámpa és a hangszóró jelzésének segítségével állapíthatja meg.
 
AdatokszínSárgaGyártóNedisEAN5412810305896Gyártói cikkszámNWTG100YECsomagolásban lévő termékek száma1 dbFeszültség forrás típusaElemes ÁramellátásElemmelIgenSzükséges elemek (tartalmazza)2x 9V/6F22LED jelzőIgenFejhallgató csatlakozásIgenHanggenerátorIgenGyártóNedisTömeg423 g/db

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Egyéb barkács börze
 
Feladás dátuma: 2024.05.19
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Nedis PC és multimédia kábel tesztelő, hanggenerátor, LED kijelzővel" című hirdetést látja. (fent)