Betöltés...

Fólia alagút kerti fóliasátorhoz, melegházhoz, 6x3x2 méteres vázhoz, 18 m2, 12 ablakos, zöld

Ár: 32.790 Ft

Fólia alagút kerti fóliasátorhoz, melegházhoz, 6x3x2 méteres vázhoz, 18 m2, 12 ablakos, zöld 



A fóliasátrakhoz és melegházakhoz használt fóliát a növénytermesztésben használják a növények védelmére és a termesztési feltételek javítására. Megvédi a növényeket az alacsony hőmérséklettől, a káros UV sugárzástól, a széltől és a fagytól, továbbá a növények növekedéséhez és fejlődéséhez kedvező mikroklímát teremt. A vastag fólia akadályt jelenthet a kártevők, például a csigák és rovarok számára, amelyek károsíthatják a kényes fiatal növényeket.


A kertészeti fólia segíthet megtartani a föld hőjét, ami felgyorsítja a növények növekedési és érési folyamatait. A gyomok elleni gátként is használható, korlátozva a nemkívánatos növények növekedését és megkönnyítve a növénygondozást. A fólia korlátozza a víz párolgását a talajból, ami különösen szárazság idején hasznos. Ezenkívül lehetővé teszi a talajnedvesség szabályozását és megakadályozza a növények túlöntözését vagy kiszáradását.


Az erős és nyúlásálló fólia anyaga PE (polietilén), beágyazott hálóval, kifejezetten a 6 × 3 × 2 m méretű kerti fóliaalagutak vázához készült (a váz nem tartozék!). Felszerelése nagyon egyszerű, a fóliaburkolatot a lehető legpontosabban kell az
acélkeretre illeszteni, aminek köszönhetően a fólia tökéletesen feszül.


A fólia két erős cipzárral rendelkezik, melyek lehetővé teszik a gyors és egyszerű nyitást és zárást - függetlenül attól, hogy az alagúton belül vagy kívül tartózkodik. A cipzár nyitása és az ajtófólia feltekerése után a nyílás felett rögzíthető. A szúnyoghálóval ellátott oldalablakok, megfelelő légáramlást biztosítanak, és szabályozzák a fólia belsejében a hőmérsékletet és a páratartalmat. Az oldalsó stabilizáló gallért földdel vagy kövekkel kell borítani, ez megvédi az alagutat attól, hogy a fóliát elfújja a szél.


Használata meghosszabbítja a zöldségtermesztési szezont kora tavasztól késő őszig. Kiváló eredményeket ad a termofil zöldségek, például a paradicsom termesztésében. Praktikus és olcsó megoldás a házikertekben való használatra.


Tulajdonságok: 




Védi a növényeket
Segíti az érési folyamatot
Hőmérséklet- és vízmegtartó
Meghosszabbítja a termesztési szezont
Erős nyúlásálló anyaghasználat
Cipzáras nyitás és zárás
Feltekerhető ajtónyílások
Szúnyoghálóval ellátott ablakok
Szín: zöld
Anyag: PE 140 g / m2
Egyéb: poliészter + nejlon + vas + POM
Bejáratok száma: 2
Ablakok száma: 12
Szelvények száma: 6
Méret: 600 × 300 × 200 cm
Súly: 6,85 kg


A csomag tartalma:



1 db fólia alagút 6 × 3 × 2 m-es fóliasátor vázhoz (a váz nem tartozék!)




Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Egyéb barkács börze
 
Feladás dátuma: 2024.05.15
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Fólia alagút kerti fóliasátorhoz, melegházhoz, 6x3x2 méteres vázhoz, 18 m2, 12 ablakos, zöld" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
Uv
RPP