Betöltés...

THo 36 V 2 akumulátoros fúró csavarozó gép 28 db os kiegészítővel

Ár: 17.040 Ft

THo 36 V 2 akumulátoros fúró csavarozó gép 28 db os kiegészítővel
A THo 36V 2 akkumulátoros fúró-csavarozó gép egy megbízható és megbízható eszközzel, amely a barkácsolók és a szakembereket is nagyon értékeli. Ezt a gépet olyan feladatokhoz tervezték, mint a fúrás és csavarozás, és minden olyan tartozékot tartalmaz, amire a munkavégzés során szükséged van. Ezzel az eszközzel a legnehezebben hozzáférhető helyeken is könnyen dolgozhatsz, és soha nem kell megállnod, mivel tartalék akkumulátorral is rendelkezik.
Főbb Jellemzők:

Kiemelkedő Teljesítmény: A 36V-os akkumulátoros fúró-csavarozó gép erős és hatékony, és képes megbirkózni a legtöbb barkácsolási és szerelési feladattal.
28 Db Kiegészítővel: A gép egy 28 részes kiegészítő szettel érkezik, amely tartalmazza a gyakori méretű fúrószárakat, BIT fejeket, dugókulcsokat, és még sok mást. Ezekkel a kiegészítőkkel szinte bármilyen feladatot könnyen visszahetsz.
Flexibilis Szár: A flexibilis szár okoz nehezen teszi a gépnek, hogy hozzáférhető helyeken is dolgozzon, így a szűk tér sem problémát.
Tartalék Akkumulátor: A tartalék akkumulátorral mindig kéznél van egy friss energiaforrás, így soha nem kell leállnod a munkában. Töltsd az egyik akkumulátort, másik a másikat használod!
Kétsebességes és Nyomaték Szabályozó: A gép kétsebességes és 25+1 nyomaték pozícióval rendelkezik, amely lehetővé teszi a munkavégzést és az anyaghoz való alkalmazkodást.
Gyorstokmány: A gyorstokmány segítségével másodpercek alatt cserélted a fúrószárakat és a BIT fejeket, így időt takaríthatsz meg.
Praktikus Koffer: A gép és kiegészítő könnyen tárolhatók és szállíthatók a mellékelt praktikus kofferben.

Műszaki Adatok:

Akkus Csavarozó: 36V
Nyomaték Pozíciók: 25+1
Fordulatszám: 0-350 / 0-1350rpm
Töltési Idő: 3-4 óra
Tokmány Maximális Fúrásátmérője: 10 mm
Hálózati Feszültség (Adapter): 220-250 V AC, 50Hz
Kétsebességes
Csomagsúly: 2,3 Kg

A Csomag Tartalma:

1 db Akkumulátoros Fúró-Csavarozó
2 db Akkumulátor
1 db Töltő
1 db Tároló Koffer
Flexibilis Szár
BIT Fejek
Dugókulcsok
Fúrószárak

A THo 36V 2 Akkumulátoros Fúró-Csavarozó Gép egy és sokoldalú eszköz, amely a munkavégzés hatékonyságának növelésében és a feladatok gyorsabb elvégzésében. Bízd rá a fúrás és csavarozás feladatait, és élvezd a kényelmes és precíz munkavégzést a legkülönbözőbb munkaterületeken!

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Fúrógépek, csavarbehajtók
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "THo 36 V 2 akumulátoros fúró csavarozó gép 28 db os kiegészítővel" című hirdetést látja. (fent)