Betöltés...

Detoolz fúró és csavarhúzó ütőhangszerekkel 2 Li-Ion elem 18V, 1.3 Ah, tokmány 10 mm

Ár: 33.890 Ft

Fúró és csavarhúzó ütőhangszerekkel (2 elem), 18V, 1,3 Ah Li-ion, tokmány 10mm, 1350 ford / perc, A Detoolz DZ-SE127 egy olyan modell, amely alkalmas közepes és kis méretű munkákhoz a háztartásban vagy a műhelyekben.


+ 5 ° C és 40 ° C közötti környezeti hőmérsékleten történő működésre tervezték, és magasságban történő telepítéshez legfeljebb 1000 m tengerszint feletti magasságban ajánlott. A páratartalomnak 50% alatt kell lennie 40 ° C-on.
-25°C és 55°C közötti környezeti hőmérsékleten tárolható vagy szállítható.


Fúró és csavarhúzó ütőhangszerekkel (2 elem), 18V, 1,3 Ah Li-ion, 1350 ford / perc, A Detoolz DZ-SE127 egyszerű és kompakt szerkezetű, nagyon jó mechanikai tulajdonságokkal rendelkező házzal rendelkezik, minden alkatrészt a metrikus rendszer szerint gyártanak, így könnyen használható, könnyen beállítható és javítható.


A maximális fúrási átmérő jelzésértékű lehet: - egy ötvözött acélt vagy bizonyos faesszenciákat nehéz lehet fúrni, ha különösen kemények. Másrészt nem biztos, hogy nehéz olyan átmérőket csavarozni, amelyek meghaladják az alább jelzett max. 8 mm-es értéket.


A zajkibocsátási szintként feltüntetett értékek nem feltétlenül biztonságos üzemi szintek. Bár összefüggés van a kibocsátási és az expozíciós szintek között, nem használható megbízhatóan annak meghatározására, hogy szükség van-e további óvintézkedésekre.


A hangkibocsátás tényleges szintjét befolyásoló tényezők közé tartoznak a munkaterület jellemzői, egyéb zajforrások stb.


Az expozíció megengedett szintje országonként is változhat. Ez az információ azonban lehetővé teszi a készülék felhasználója számára, hogy jobban felmérje azt a veszélyt és kockázatot, amelynek ki van téve, ha nem használ sisakot.


Csomag összetevő:
Fúró: 1db
Akkumulátor patron (LI-ION) 2 db;
Akkumulátortöltő:1db
Vegyes csavarhúzó:1 db
Használati útmutató:1 db
Professzionális bőrönd: 1 db
Garancia

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Fúrógépek, csavarbehajtók
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Detoolz fúró és csavarhúzó ütőhangszerekkel 2 Li-Ion elem 18V, 1.3 Ah, tokmány 10 mm" című hirdetést látja. (fent)