Betöltés...

DeWalt DCF921N-XJ Akkumulátoros ütvecsavarozó (Akku és töltő nélkül)

Ár: 79.140 Ft

A DeWalt DCF921N-XJ kompakt ütvecsavarozó egy kisméretű és könnyű gép, amely akár 609 szakítónyomatékot is képes leadni 406 Nm-es rögzítési nyomatékkal. Ez biztosítja, hogy még a legszorosabb csavarok is minimális gonddal eltávolíthatók legyenek. Kompakt kialakítása lehetővé teszi, hogy a legszűkebb helyeken is használható legyen, a négyszögletes hajtás pedig a rögzítőgyűrű gyors foglalatcserét tesz lehetővé. Az üllőn lévő furat lehetővé teszi a foglalatok rögzítését egy rögzítő csap/gumi O-gyűrűvel, így ez az ideális szerszám állványozók számára. A 2Ah-s akkumulátorral (nem tartozék) lenyűgözően hosszú üzemidőt és teljesítményt biztosít. A villáskulcs változó kioldója teljes és pontos vezérlést tesz lehetővé, a kefe nélküli motor pedig következetesen verhetetlen teljesítményt biztosít. A beépített LED-es lámpa késleltetési funkcióval javítja a láthatóságot, és lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a fényerőt a környezetnek megfelelően válasszák ki. Ideális professzionális felhasználók számára.

Jellemzők:
Kényelmes és ergonomikus gumi markolat a maximális irányíthatóság érdekébenKicsi és kompakt kialakítás a könnyű manőverezéshezVáltoztatható kioldási sebességszabályozásMűszaki adatok:
Akkumulátor feszültség: 18 VForgatónyomaték: 406 NmNévleges ütésszám: 0 - 3550 1/minÜresjárati fordulatszám: 0 - 2500 RPMSzerszám felfogatás: 1/2 inchMotor típusa: SzénkefementesAkkumulátor típus: DCB 18V, DCBP 18V PowerstackBeépített LED világítás: IgenAz akkumulátor és a töltő nem része a csomagnak!

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Fúrógépek, csavarbehajtók
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "DeWalt DCF921N-XJ Akkumulátoros ütvecsavarozó (Akku és töltő nélkül)" című hirdetést látja. (fent)